Karen Beauty & Care

Happy dreams
Deze quote zegt het allemaal voor Beauty and Care Karen

Recent verhuisde Karen Beauty & Care naar een nieuwe stek. Die ligt nu nog een beetje verscholen, zeker wanneer je ‘s avonds in het donker het huisnummer zoekt, maar daar wordt snel werk van gemaakt, beloofde Karen. Ik werd heel warm onthaald door eigenares Karen, klaar voor een ontspannen gelaatsverzorging. De huiselijke sfeer en inrichting gaven me meteen een rustgevend gevoel, ik was meteen klaar voor een ontspannen behandeling.

iphone import 001

Het werd een spel van geuren en kleuren, vlak voor de behandeling werd een rozengeur verneveld en tijdens de behandeling scheen een kleurlamp op mijn gezicht. Na een dubbele reiniging (schuim en zachte scrub) kreeg ik twee maskers. Terwijl het eerste masker zijn werk deed, masseerde Karen mijn handen (genieten!). Nieuw voor mij was ook dat het masker volledig introk, geen extra reiniging nodig. Tijdens het tweede masker werden mijn gezicht, nek en schouders gemasseerd (extra genieten!). Ook dat masker trok volledig in. Afsluitend bracht Karen een nachtcreme aan en ook een lipgloss met opzwellend effect. Ook dat was helemaal nieuw voor mij, in de terugrit naar huis heb ik meermaals even aan mijn lippen gevoeld šŸ™‚
Karen Beauty & Care in Vrasene is zeker een hip adresje in het Waasland. Naast gelaatsverzorgingen kan je er ook terecht voor gelnagels, ontharingen, make-up,… Tijdens de behandelingen kan je stil genieten of gerust een babbeltje slaan. Karen maakt graag tijd voor je vrij, en je voelt je er meteen thuis.Ā iphone import 006

The following two tabs change content below.

marijkedv

30something girl die enkele jaren geleden via de liefde in het Waasland terecht kwam. Samen met mijn wederhelft Bart, schattigste dochtertje NoƩmie en stoere zoon Jack ontdekken we graag leuke adresjes in het Waasland, en delen we onze ervaringen op deze blog.

Latest posts by marijkedv (see all)