Trouwen in het Waasland: honeymoon

Na de trouw willen mijn man (ja, vanaf dan wel!) en ik er even tussenuit: beentjes omhoog, napratend over dé dag met de zon in ons gezicht en een cocktail in de hand. Het doet ons al wegdromen.

Na lang wikken en wegen viel onze keuze op Bali, en via Travel Experts kwamen we terecht bij Wild Crossings uit Waasmunster. Op de site vonden we een voorstel voor een huwelijksreis naar Bali, en dat was het vertrekpunt voor wat heen-en-weer gemail met Ibrich (onze persoonlijke travel designer). Ik vond het ideaal dat we alles via mail konden afstemmen, en telkens kregen we heel snel een aangepast voorstel tot we een op maat gemaakte luxe reis hadden uitgestippeld.

Intussen is de reis geboekt, en kijken we al uit naar onze us-time. Deze foto’s brengen ons alvast in de juiste sfeer : RELAX!

Huwelijkreis Bali hotel - Wild Crossings

Huwelijkreis Bali Sudamala hotel - Wild Crossings

Contactgegevens :

Ibrich Weymans, persoonlijk travel designer
info@wildcrossings.be
0494/67.90.61
www.wildcrossings.be

The following two tabs change content below.

marijkedv

30something girl die enkele jaren geleden via de liefde in het Waasland terecht kwam. Samen met mijn wederhelft Bart, schattigste dochtertje Noémie en stoere zoon Jack ontdekken we graag leuke adresjes in het Waasland, en delen we onze ervaringen op deze blog.

Latest posts by marijkedv (see all)

2 Comment

  1. […] Na de maanden voorbereiding laten we ons op en top verwennen tijdens onze honeymoon. Travel experte Ibrich van Wild Crossings stelde voor ons een programma samen in het paradijselijke Bali. Meer hierover lees je in deze vorige blogpost.  […]

Comments are closed.