Modeshow Kateshouse

Twee keer per jaar organiseert Kateshouse een modeshow om de nieuwste collectie te tonen. Hiervoor schakelt ze haar eigen klanten in als model, in alle maten, vormen en leeftijden. Er was zelfs een model van 75 jaar, en die zag er even ravissant als de andere modellen uit. Op stijl staat geen leeftijd, zoveel is duidelijk.

Met deze modeshow bracht Katia een straaltje zonneschijn binnen, en deed ze iedereen wegdromen door de show in te kleden in het thema “Citytrip”. Dat past bij haar collectie, waar een comfortabel gevoel centraal staat, en vele stukken hoef je zelfs niet te strijken! Tussendoor gaf Katia enkele stijltips, ze weet perfect welke stijlen bij je passen, alsook welke kleuren je doen opfleuren.

  • Trend van de zomercollectie 2016 is de jaren ’70, denk maar aan franjes en kleuren.
  • Dé broek van 2016 is de wortelbroek; die valt iets breder aan de heupen, maar is smaller aan de enkels. Ze stond alle modellen beeldig, een broek met veel mogelijkheden dus. De wortelbroek heeft ook verticale ritsen in plaats van horizontale. Dat verbreedt je heupen niet.
  • Een andere broekentrend voor zomer 2016 is dat broeken net boven de enkel stoppen, ze lijken net te kort. Je kan die trend ook zelf creeren door je broek om te slaan, maar doe dit enkel als je niet te klein bent.
  • Heb je een kleinere boezem, kies dan voor de watervalstijl.
  • Een V-hals verlengt en versmalt, een ronde halsuitsnijding verbreedt de schouders
  • Onzeker over je benen, draag dan donker onderaan en licht bovenaan
  • Laat je cardigans open hangen, doe ze zeker niet toe wanneer je iets wil verbergen zoals een buikje.
  • Asymmetrie verslankt en verlengt, dat kan je ook doortrekken in je kapsel en met laagjes werken.
  • Schoenen en broek in zelfde kleur zullen je optisch verlengen. Hoe meer breekpunten je creeërt door kleuren te combineren, hoe meer je verkort

Alle modellen kregen ook mooi gebruinde benen dankzij Annestique. Even sprayen, uitwrijven en je kan zo naar buiten. De ideale tip voor de eerste lentedagen die er hopelijk snel aan komen.

The following two tabs change content below.

marijkedv

30something girl die enkele jaren geleden via de liefde in het Waasland terecht kwam. Samen met mijn wederhelft Bart, schattigste dochtertje Noémie en stoere zoon Jack ontdekken we graag leuke adresjes in het Waasland, en delen we onze ervaringen op deze blog.

Latest posts by marijkedv (see all)