0

Popup De Ruyte Kappers

Het werd nog eens tijd om naar de kapper te gaan. Dat bleek al van Hair Madness geleden te zijn, 9 maand!

Ik verdenk mijn hoofd ervan die kapbeurt zo lang mogelijk uit te stellen om mijn haar zo veel als mogelijk te laten groeien voor de trouw. Gelukkig heeft mijn verstand me kunnen overtuigen dat een tussentijdse knipbeurt veel gezonder is voor mijn haar.

Een afspraak bij De Ruyte Kappers is heel snel geregeld. Op de site kan je meteen je afspraak inplannen en dat volgens haarlengte (kort, medium, lang) en type afspraak (snit, kleuring, snit+kleuring, brushing, opsteekkapsel,….)

Op zaterdagmorgen was het tijd voor me-time. De ochtend begon met een Start2Run looptraining (ook dat hoort bij de trouwvoorbereidingen), en na een verkwikkende douche vertrok ik richting Sint-Niklaas. De Ruyte Kappers heeft grootse plannen met hun pand, dus trokken ze tijdelijk een popup op in de Ankerstraat. Ik werd er hartelijk onthaald en kreeg een thee aangeboden plus een iPad om inspiratie op te doen op hun Pinterest board. Ik voelde me meteen op mijn gemak (Pinterest-lover!) en wist meteen ook waar ze hun inspiratie voor de (geslaagde!) inrichting van de popup gehaald hadden 😉

pinterest-deruyte

Mede door het Pinterest board wist ik dat ik goed zat, ik herkende zelfs een aantal pins vanop mijn eigen account! Ik wist bij het binnenkomen half en half wat ik nu met mijn haar zou doen, maar had wel een duidelijk beeld wat ik met mijn haar op de trouw zou willen doen. Gelukkig hielp de kapster met het kiezen van een juiste snit om dat droomkapsel te kunnen bereiken.

Tijdens het wassen kreeg ik er nog een zalige hoofdmassage bovenop. Die kleine extraatjes maken het plaatje volledig af. Tijdens het knippen vertelde de kapster dat ze op zondag een fotoshoot hebben gepland om de zomercollectie in te blikken. De eigen klanten mogen hiervoor model staan, en de foto’s worden professioneel gemaakt door Kids in the Picture. Topinitiatief!

En dan het langverwachte eindresultaat! Er werden nog een paar extra krullen in mijn haar gelegd en toen kwam de spiegel om ook de achterkant te zien. Ik was tevreden, en gerustgesteld dat mijn droomkapsel voor de trouw nog steeds zal lukken.

Na

Zodra ik weet wanneer ik mijn trouwkleed opnieuw mag gaan passen, leg ik een nieuwe afspraak vast bij De Ruyte Kappers. Zo kan ik hun trouwkapsels en make up ook eens uitproberen.

 

The following two tabs change content below.

marijkedv

30something girl die enkele jaren geleden via de liefde in het Waasland terecht kwam. Samen met mijn wederhelft Bart, schattigste dochtertje Noémie en stoere zoon Jack ontdekken we graag leuke adresjes in het Waasland, en delen we onze ervaringen op deze blog.

Latest posts by marijkedv (see all)