1

Le Cirque – Belsele

Op vrijdagavond verraste ik mijn jarige vriend met een etentje in restaurant Le Cirque, Belsele. Ook mijn zus en schoonbroer kwamen mee vieren. Bij aankomst werden we uitgenodigd in de bar voor een aperitief. Deze werd vergezeld van 3 heel lekkere en verzorgde amuses. Veelbelovend!

Als voorgerecht koos ik zelf voor vitello tonato op wijze van de chef. Een kunstwerkje op mijn bord! De jarige kreeg een rundcarpaccio met ganzenlever op heel originele manier gepresenteerd.

Vitello Tonato

Rundcarpaccio ganzenleverVoor het hoofdgerecht liet ik mij verleiden door de zachte kabeljauw, het smelt op de tong. Rechtover mij werd een smakelijk stukje vlees geserveerd, met gebakken groentjes en frietjes.

Vlees

Vis

Alle geserveerde gerechten werden met veel smaak ontvangen aan onze tafel. Het oogde niet alleen mooi, maar was ook een heel lekkere combinatie van smaken en perfect gegaard.

Restaurant Le Cirque bestaat reeds 10 jaar, opgestart in Temse maar een drietal jaar geleden verhuisd naar de Grote Baan in Belsele. Dat ze daar maar nog eens 10 jaar mogen bij doen, want wij willen graag nog eens terugkomen!

Restaurant Le Cirque – Nieuwe Baan 88 B – 9111 Belsele – T 03 296 02 02 – info@lecirque.be

Volg hen op Facebook

The following two tabs change content below.

marijkedv

30something girl die enkele jaren geleden via de liefde in het Waasland terecht kwam. Samen met mijn wederhelft Bart, schattigste dochtertje Noémie en stoere zoon Jack ontdekken we graag leuke adresjes in het Waasland, en delen we onze ervaringen op deze blog.

Latest posts by marijkedv (see all)

1 thought on “Le Cirque – Belsele”

Comments are closed.