0

Avondje uit in Temse: De Zaatman + Roxy

Op zaterdagavond trokken we richting Temse voor een avondje lachen in Theaterzaal Roxy met Die Verdammte Spielerei. We namen onze beide ouders mee, en trakteerden hen eerst op een etentje in Brasserie De Zaatman, en nadien op plezier in de Roxy. Omdat we op tijd wilden zijn voor de voorstelling, reserveerden we reeds om 17u30. De zonnige dag had niet alleen ons op de been gebracht, we waren zeker niet de enige die op zo’n vroeg uur onze voeten onder tafel schoven. Na de aperitief kozen enkelen het Zaatman menu, 2 andere uit het gezelschap aten à la carte. De combinatie van menu + à la carte is niet in elk restaurant mogelijk, hier gelukkig wel.

Zaatman-asperges
Mechelse asperges ‘op z’n Vlaams’
Zaatman-hoofdgerecht
Zeebaars, gebakken asperges, zeegroenten & veldaardappel
Zaatman-dessert
Zaatman dessertbordje

Na het eten trokken we richting Theaterzaal Roxy. Die avond bracht De Verdammte Spielerei iedereen aan het lachen. We hadden deze vrolijke bende reeds gezien in de Duveltent op de Gentse Feesten en wisten zo al een beetje waar we ons aan mochten verwachten. Onze ouders, die we trakteerden op een avondje uit, hadden helemaal geen idee wat hen te wachten stond.

Die Verdammte Spielerei

Als je ooit de kans krijgt om hen aan het werk te zien, twijfel dan niet, maar boek snel je tickets. Je zal het je zeker niet beklagen!

The following two tabs change content below.

marijkedv

30something girl die enkele jaren geleden via de liefde in het Waasland terecht kwam. Samen met mijn wederhelft Bart, schattigste dochtertje Noémie en stoere zoon Jack ontdekken we graag leuke adresjes in het Waasland, en delen we onze ervaringen op deze blog.

Latest posts by marijkedv (see all)

Tags: