1

Trouwen in het Waasland: Ceremonievervoer

We starten onze trouwdag zoals in de boekskes, mijn toekomstige slaapt de avond ervoor bij zijn ouders en ziet me pas ‘s morgens wanneer ik helemaal omgetoverd ben. Hij zal onze straat inrijden in ceremonievervoer van Just Married Company. We kozen voor een bus, omdat we een vrij uitgebreide suite van 25 personen hebben en in de rit van het stadhuis in Sint-Niklaas naar de ceremonie en het feest in Gaston Gent (net buiten het Waasland ;-)) willen we een lekkere lunch van Soep&Zoet serveren. Ook verwachten we wel wat ambiance tijdens de busrit, wanneer de eerste zenuwen onder controle zijn.

bus

Het leuke aan deze bus is dat binnenin bij elke stoel een houdertje voor je glas voorzien is. Handig, want daar zullen we zeker gebruik van maken 😉 . Wil je de bussen eens in het echt zien, dan kan je gemakkelijk een afspraak maken bij Just Married Company in Sint-Niklaas en eens langs gaan.

De busrit van Sint-Niklaas naar Gent zal vermoedelijk wel een goed half uur duren, genoeg tijd om lekker te lunchen. En daarvoor gaan we aankloppen bij Soep&Zoet.

 

The following two tabs change content below.

marijkedv

30something girl die enkele jaren geleden via de liefde in het Waasland terecht kwam. Samen met mijn wederhelft Bart, schattigste dochtertje Noémie en stoere zoon Jack ontdekken we graag leuke adresjes in het Waasland, en delen we onze ervaringen op deze blog.

Latest posts by marijkedv (see all)

1 thought on “Trouwen in het Waasland: Ceremonievervoer”

Comments are closed.