1

Trouwen in het Waasland: looking pretty

Vooral voor de bruid is er wat ‘voorbereidingswerk’ op haar grote dag. De bruidegom komt er van af met een afspraak bij de kapper en een baardtrim, ikzelf startte op tijd met permanente laserontharing, plande een 2wekelijks bezoek aan de zonnebank, legde 2 verschillende gezichtsbehandelingen in (voedend en diepreinigend), regelde een afspraak voor mijn nagels, boekte enkele afspraken bij de kapper in voor een testkapsel, kleuring, make up test en de ochtendafspraak op “the day”! Ik nam twee dagen verlof voor de trouw, om die laatste dingen nog even te overlopen én om mijn zenuwen onder controle te krijgen. Dat tweede wil ik vooral ook bereiken door samen met the soon-to-be-husband een wellness te boeken bij Wellness Belle Histoire, inclusief een ontspannende lichaamsmassage.

Mijn laserontharing startte al in 2015, daarvoor doe ik beroep op Greet. Je vindt er alles over in mijn blogpost Spekgladde oksels. De rest van mijn planning ziet er als volgt uit:

8 weken – we hebben nog alles onder controle, dat denken we toch

start zonnebankkuur bij Wellness Belle Histoire

4 weken – toch nog even stressen om nadien te genieten

diepreinigende bio-peeling bij Schoonheidsinsituut Roselien

3 weken tot ik mezelf “de vrouw van” mag noemen

Kleuring bij De Ruyte Kappers met tegelijk ook een testkapsel en testmake-up

3 dagen vooraleer ik “I Do” zeg – ik oefen al even in de spiegel

Spekgladde benen dankzij een waxbeurt bij Wellness Belle Histoire

2 dagen voor thé day – nu komt het écht dichtbij! 

Ontspannende wellness met lichaamsmassage, pure verwennerij met ons tweetjes bij Wellness Belle Histoire

En achteraf nog een Neo-marine spa treatment die hydraterend werk en fijne lijntjes camoufleert bij Schoonheidsinstituut Roselien 

1 dag voor hét moment – echt, nog 1x slapen! Zou ik slapen? Of piekeren? Of … 

Kleurrijke gelish nagels bij Schoonheidsinstituut Roselien

En dan is de dag aangebroken

‘S morgens vroeg start de dag bij De Ruyte Kappers waar ze zowel mijn haar als make-up trouwklaar zullen maken.

De rest van het verhaal zal in een volgende blogpost verschijnen 🙂

The following two tabs change content below.

marijkedv

30something girl die enkele jaren geleden via de liefde in het Waasland terecht kwam. Samen met mijn wederhelft Bart, schattigste dochtertje Noémie en stoere zoon Jack ontdekken we graag leuke adresjes in het Waasland, en delen we onze ervaringen op deze blog.

Latest posts by marijkedv (see all)

1 thought on “Trouwen in het Waasland: looking pretty”

Comments are closed.