3

Make up workshop bij Schoonheidsinstituut Roselien

Op een avond kreeg ik een bericht van een vriendin “of ik geen zin had om een make up workshop te volgen”. Daar moest ik niet lang over nadenken, make up is niet echt mijn sterkste kant. Op een werkdag draag ik tot nu geen make up, enkel bij feestjes doe ik de moeite om wat oogschaduw aan te brengen en een laagje mascara om het af te werken *ahum*. Die twee stappen kan je niet echt omschrijven als een make up ritueel. Dus op naar het Schoonheidsinstituut Roselien!

Op een dinsdagavond leerde Roselien ons meer over wat een goede basis is en hoe je best make up kan aanbrengen. De workshop zelf was gericht op dagmake-up, al gaf Roselien ook tips naar avondmake-up. Elke stap legde Roselien gedetailleerd uit, en toonde ze het voor op één van de deelneemsters. Het was een gezellige avond, waarin we een antwoord kregen op allerlei vragen hoe je make up kan aanbrengen volgens de vorm van je gezicht.

bronzing powder en blush

Oogschaduw

De avond zelf kan je ook alles wat je tijdens de avond getest hebt, aankopen met een korting van 10%. En je gaat naar huis met een schrift waarin de stappen & mogelijkheden beschreven staan.

Website : www.schoonheidsinstituut-roselien.be
Facebookpagina : Schoonheidsinstituut Roselien

En sinds kort heeft Roselien ook een klein winkeltje toegevoegd aan haar schoonheidsinstituut. Je vindt er leuke cadeautjes, maar ook romantische topjes, bling bling juweeltjes en sjakossen! Neem zelf een kijkje in haar online webshop!

cadeautjes

juwelen en sjakossen

romantische kledij

 

The following two tabs change content below.

marijkedv

30something girl die enkele jaren geleden via de liefde in het Waasland terecht kwam. Samen met mijn wederhelft Bart, schattigste dochtertje Noémie en stoere zoon Jack ontdekken we graag leuke adresjes in het Waasland, en delen we onze ervaringen op deze blog.

Latest posts by marijkedv (see all)