0

Miss Waasland

Op een vrijdagavond in Verbeke Foundation werden de 10 finalisten van Miss Waasland voorgesteld tijdens een modeshow. Het kunstige decor van Verbeke Foundation was ook de achtergrond van de foto’s die eerder gemaakt werden van de kandidates. Dat brengt deze Waaslandse kunstlocatie met momenteel een collectie kinetische kunst wat dichter bij het brede publiek. Achter de camera stond John Colasse die zijn eigen speciale toets aan de foto’s gaf, en met succes!

De avond werd feestelijk ingezet door Shi, bij de aanwezigen ging een belletje rinkelen door haar deelname aan Idool 2013. Nadien stelden de kandidates zich één voor één voor en kregen ze enkele vragen voorgeschoteld door presentator Frederic De Vos – FoxonStage.be. De zenuwen speelden hier en daar op, maar de dames doorstonden de eerste test. Na de voorstelling presenteerden de kandidates de nieuwe collectie van UN-IK, een nieuwe winkel in de Ankerstraat in Sint-Niklaas die binnenkort de deuren opent.

Als tussendoortje bracht Shi opnieuw een streepje muziek. Na haar intermezzo steeg de temperatuur in de zaal wanneer de meisjes de sexy collectie van Pabo op de catwalk brachten. Ze hadden er plezier in, en toonden hun vormen vol trots.

De collectie van UN-IK werd hervat in het derde deel van deze modeshow. De zomer zal kleurrijk, stijlvol en zwierig worden als we volgen wat op de catwalk passeert. Laat die zomer maar komen!

De avond werd verder gekleurd door het gloednieuwe concept Mix’N Match Agency. In twee modules van 8 weken word je opgeleid tot make-up artiest. De demonstratie van Mix’N Match kreeg wat meer karakter door het gastoptreden van Devoo Beatbox. Hij beatboxte de ene hit na de andere, verschillende genres door elkaar zoals schlager, klassiek, pop, hip hop,… Hij had het publiek mee en zorgde voor ambiance! Een perfecte entertainer die er tussenin wat grappige anekdotes door jaagt én inspeelt op het publiek. Geef hem een micro, en hij is vertrokken. Voor mij persoonlijk was zijn performance de kers op de taart deze avond!

De modeshow eindigde met accessoires, een persoonlijke zwakte… Sjakossen, zonnebrillen van bij Annemieke Foubert, juwelen van Orelia, glasjuwelen van Tell Me, horloges van Cluse,… Het kon niet op en ik zag (alweer) een paar dingen waarvoor ik eens wil langsgaan bij UN-IK.

Als afsluiter maakten we kennis met de vorige winnares en twee eredames. In een interview gaf Kimberly  de 10 kandidates de tip om vooral te genieten en plezier te maken. Hopelijk doen ze dat ook, het is voor hen een unieke ervaring!

De meisjes sloten af in stijl in galakledij van Couture Sybella. Ze schetste en maakte voor elke deelneemster een uniek kleed. Een mooie herinnering aan hun deelname aan Miss Waasland!

Succes aan alle kandidates en geniet ervan! Op 22 oktober vindt de finale van Miss Waasland plaats.

The following two tabs change content below.

marijkedv

30something girl die enkele jaren geleden via de liefde in het Waasland terecht kwam. Samen met mijn wederhelft Bart, schattigste dochtertje Noémie en stoere zoon Jack ontdekken we graag leuke adresjes in het Waasland, en delen we onze ervaringen op deze blog.

Latest posts by marijkedv (see all)