2

Trouwen in het Waasland: trouwringen

Queen B. kon het niet beter zeggen… If you liked it, then you should have put a ring on it! And I know he likes it, so he’ll put a ring on it soon!

Die trouwringen gingen we halen bij Van Ruyskensvelde in Lokeren. Daar kregen we een uitgebreide selectie voorbeeldringen te zien, pasten we erop los. We waren al wat aan de late kant, slechts een goeie 2 maand voor de trouw, maar dat was gelukkig geen probleem. De keuze was voor ons ook vrij snel gemaakt, we zochten iets tijdloos dat heel mooi samen past. Aan de hand van een simulator kreeg mijn ring nog wat meer bling en werd de prijs berekend. Een leuk extraatje bij Van Ruyskensvelde : je krijgt steeds 10% korting op de trouwringen, en gratis gravure bij 14 en 18karaat ringen.

Tussendoor vertelde de verkoopster dat ze bij Van Ruyskensvelde een grote verbouwing uitgewerkt hebben, en die zal weldra starten. Nu is het dus zeker de moment om er nog een laatste pareltje te scoren. Na de verbouwing zal de winkel opgedeeld zijn in twee delen, vooraan blijft de juwelenwinkel, meer naar achteren wordt een grote concept store voor toekomstige trouwers uitgewerkt.

Na ons bezoekje kregen we een sms dat alles wat we besproken hadden, volledig uitgewerkt was en te bekijken was op een website. Zo kunnen we in aanloop van de dag nog even wegdromen bij wat er binnenkort voor eeuwig aan onze vinger zal schitteren.

The following two tabs change content below.

marijkedv

30something girl die enkele jaren geleden via de liefde in het Waasland terecht kwam. Samen met mijn wederhelft Bart, schattigste dochtertje Noémie en stoere zoon Jack ontdekken we graag leuke adresjes in het Waasland, en delen we onze ervaringen op deze blog.

Latest posts by marijkedv (see all)

2 thoughts on “Trouwen in het Waasland: trouwringen”

Comments are closed.