Trouwen in het Waasland: schoenen! 

Oh-oh, mijn innerlijke fashionista maakt een vreugdedansje… Ik mag schoenen kopen! Trouwschoenen zelfs! Dat bleek een grotere uitdaging dan ik eerst dacht, want het allerbelangrijkste is dat ze comfortabel zitten om een hele dag in rond te huppelen. Ik maakte ook een afspraak met mezelf dat ik schoenen wilde die ik na de trouw ook nog kan aan doen. Ik hoef geen schoenen die alleen plaats innemen in mijn schoenenkast, dus de typische bruidsschoenen trokken mijn aandacht niet.

Vol goede moed stapte ik Swinny Lokeren binnen, en deed ik mijn verhaal. De verkoopster dacht meteen mee en kwam na enkele minuten terug met een selectie kanshebbers. Ik keek naar het model (stevige hak), de kleur (past het wel bij de rest?) en vooral ook het gevoel aan mijn voet (zitten ze echt comfortabel?). Enkele paren waren meteen een “no go” tot er ineens een paar naar boven kwam. Dat was het! Drie keer voluit “JA” op model – kleur – gevoel!

Foto’s hou ik nog even geheim 😉

Swinny gaf me de tip om de schoenen thuis te proberen inlopen, zodat ze zich wat kunnen vormen naar mijn voet. Niet zo gemakkelijk als je ze nog even geheim wil houden, maar zo nu en dan lukte het me wel even.

Nog iets leuks, bij elke aankoop wordt een aankoopbon aangemaakt voor je volgende aankoop. Je hoeft die bon niet zelf bij te houden. Alles wordt opgeslagen in de computer en je korting wordt automatisch toegepast bij je volgend bezoek. As simple as ABC!

Website: Swinny Lokeren – of word fan op Facebook

The following two tabs change content below.

marijkedv

30something girl die enkele jaren geleden via de liefde in het Waasland terecht kwam. Samen met mijn wederhelft Bart, schattigste dochtertje Noémie en stoere zoon Jack ontdekken we graag leuke adresjes in het Waasland, en delen we onze ervaringen op deze blog.

Latest posts by marijkedv (see all)

1 Comment

Comments are closed.