1

Trouwen in het Waasland: bloemen

Voor de bloemen decoratie van onze trouw maakte ik een afspraak bij Chantal van Bloemekee (Belsele). Eerlijk gezegd wist ik eerst niet goed waar beginnen, dus haalde ik mijn Pinterest boven en begon ik lustig te pinnen. Alles wat ik mooi en passend vond bij onze trouw, belandde op een apart bord. Wanneer ik nadien terug keek naar wat ik gepind had, merkte ik een duidelijke lijn & vrij veel herhaling van dezelfde bloemen en kleuren. Ik wist precies wel waar ik naar op zoek was, Pinterest hielp me vooral om mijn ideeën om te zetten naar iets visueels.

Chantal dacht mee, en gaf me heel bruikbare tips. Ook toonde ze decoratieve elementen en lijstte ze op wat we bespraken. De dag erna kreeg ik dan ook meteen een overzicht in mijn mailbox, inclusief een inschatting per item zodat we rustig konden beslissen wat we wel en niet zouden laten uitvoeren.

We plannen onze ceremonie buiten, op een groot dakterras. Op mijn Pinterestbord stond ook een bloemenboog als mogelijk decoratie-item op mijn verlanglijstje, en het was een leuke verrassing te horen dat Bloemekee zo’n bloemenboog ter beschikking heeft. De aankleding van zo’n boog vraagt wel wat bloemen (en dus ook budget), maar het geeft die extra sfeer die we niet willen missen op onze dag.

Ook hier kan ik nog geen foto’s zetten, ik hou een deel van de decoratie nog even geheim voor mijn vriend/man en iedereen die mee komt feesten. Maar ik beloof na de trouw (en honeymoon) een update te voorzien van foto’s die ik selecteerde op mijn Pinterestbord.

 

Website : www.bloemekee.be/ 
Facebook : Bloemekee

The following two tabs change content below.

marijkedv

30something girl die enkele jaren geleden via de liefde in het Waasland terecht kwam. Samen met mijn wederhelft Bart, schattigste dochtertje Noémie en stoere zoon Jack ontdekken we graag leuke adresjes in het Waasland, en delen we onze ervaringen op deze blog.

Latest posts by marijkedv (see all)

1 thought on “Trouwen in het Waasland: bloemen”

Comments are closed.