Trouwen in het Waasland: de checklist

Bruidsboeket

Een eigen samengestelde trouw checklist met een overzichtje van de adressen waar ik beroep op deed ter voorbereiding van onze trouw in het Waasland, alsook enkele suggesties die ik kreeg. Heb je zelf een aanvulling, laat het me weten in een comment onder dit bericht!
Locatie : BebronnaDe Zilte ZoenHof Ten Damme

Kinderkleding : Blush BoutiqueComptoir des Enfants

Suitekleding : Maria MeirteHerenmode De Waele

Bruidslingerie: Textiel De Wael

Hair & Make up : De Ruyte KappersEventmakeup

Bruidsjuwelen : Soie Belle

Trouwringen : Juwelier Van Ruyskensvelde

Fotograaf :  Beelderig – Huwelijksfotograaf – Angelique Tack

Schoenen : Swinny Lokeren

Gelaatsverzorging : Schoonheidsinstituut RoselienBelle Histoire 

Gelish nagels : Schoonheidsinstituut Roselien Annestique

Zonnebank : Belle Histoire –  Osiris

Wellness : Belle Histoire

Lunch : Soep&Zoet

Bloemdecoratie : Bloemekee

Ceremonievervoer : Just Married CompanyLPP

Honeymoon : Wild Crossings

Wat is jouw suggestie? Of ontbreekt een belangrijke check op deze lijst? Laat het ons weten, we horen het graag!

Een andere tip die ik jullie zeker wil meegeven, is deze : gebruik Pinterest om jouw ideeën over de trouw te verzamelen. Zo behoud je een visueel overzicht van wat je die dag wil doen, en het maakt het ook veel gemakkelijker om jouw ideeën uit te leggen aan iedereen die meewerkt om van jouw dag écht een fantastisch feest te maken. Ik maakte een privé bord dat ik deelde met Bart om de grote lijnen van onze trouw te bepalen, en een ander privé bord waarop ik bruidsjurken, kapsels, make up, bloemdecoraties en andere leuke verrassingen verzamelde. Uuuren heb ik vanuit de zetel, vanuit een warm bad, vanuit eender waar gepind tot alles in zijn plooien viel 😉 Ik waarschuw je alvast ook dat Pinterest een verslavend kantje heeft!

The following two tabs change content below.

marijkedv

30something girl die enkele jaren geleden via de liefde in het Waasland terecht kwam. Samen met mijn wederhelft Bart, schattigste dochtertje Noémie en stoere zoon Jack ontdekken we graag leuke adresjes in het Waasland, en delen we onze ervaringen op deze blog.

Latest posts by marijkedv (see all)