Ontbijtwellness
1

Trouwen in het Waasland: boek een wellness

Iets wat je zeker moet plannen in de weken/dagen voor je trouw, is voldoende me-time! Pas wanneer je je volledig relaxed voelt, zal je schitteren. Daar geloof ik 100% in, dus boekte ik allerlei afspraken waaronder een gezichtsbehandeling, zonnebankbeurten, gelish nagels, en zeker ook een wellness voor Bart en mezelf bij Wellness Belle Histoire.

Om 10u stipt stappen we Belle Histoire in Sinaai binnen voor een drie uur durende wellness inclusief uitgebreid ontbijt. Vooraleer we de sauna in duiken, laten we ons verleiden door die versgebakken pistolets, koffiekoeken en yoghurt. Op krachten komen, noem ik dat! Wat na ons eerste ontbijt over schoot, belandde in de latere uren wel als hapje in onze mond 😉

De wellness heeft een finse sauna, infraroodsauna, stoombad, zwembad en outdoor jacuzzi met daarnaast ook een lounge set waarin het heerlijk vertoeven is wanneer het zonnig is. We gingen het rijtje af, en belandden al snel in die jacuzzi en loungeset. Ter voorbereiding van onze trouw kraakten we een flesje cava, wat ons al helemaal niet meer uit de zetels kreeg. Wist je dat Bart zelfs zijn trouwgeloften neerschreef in die loungeset? Hij heeft vanaf nu een extra speciale betekenis voor me!

Volgend op de wellness boekten we een uitgebreide duo lichaamsmassage. Dat was écht de perfecte voorbereiding om ons op en top relax te voelen terwijl we aftellen naar zaterdag.

Ontdek mijn volledige relax-to-the-max planning in deze blogpost: Trouwen in het Waasland: Looking pretty

The following two tabs change content below.

marijkedv

30something girl die enkele jaren geleden via de liefde in het Waasland terecht kwam. Samen met mijn wederhelft Bart, schattigste dochtertje Noémie en stoere zoon Jack ontdekken we graag leuke adresjes in het Waasland, en delen we onze ervaringen op deze blog.

Latest posts by marijkedv (see all)

1 thought on “Trouwen in het Waasland: boek een wellness”

Comments are closed.