Trouwen in het Waasland: de gelaatsverzorging

Neoderma

In de voorbereidingen op de trouw leerde ik dat een goed verzorgde en gehydrateerde huid de basis is om jouw trouwmake up echt tot zijn recht te laten komen. Een zestal weken voor de trouw boekte ik een gelaatsverzorging bij Schoonheidsinstituut Roselien voor een dieptereiniging. Die reiniging zorgde ervoor dat mijn huid werd klaargestoomd om de juiste voedingsstoffen op te nemen, en gaf het die extra boost die mijn huid wel kon gebruiken. Ik geef toe dat ik er nog geen gewoonte van gemaakt heb om mijn huid elke avond te reinigen. Meestal denk ik er pas aan wanneer ik reeds onder de dekens lig, en eens ik daaronder beland, moet de wereld bijna vergaan vooraleer je me er uit krijgt – enkel Noémie en 3 snoozes van mijn wekker slagen er momenteel in (en trouwen, dat lijkt ook wel te werken achteraf gezien).

Ooit lukt het me om voor bedtijd eraan te denken te reinigen en een voedende nachtcrème te smeren (de antirimpel versie, want de kaap van 30 ligt reeds achter me). Tot dan zal Roselien erop blijven hameren (en terecht), en zal ik elke keer opnieuw tegen mezelf zeggen dat het echt niet moeilijk is. Gewoon doen!

Tot die tijd is een dieptereiniging zeker een must (al zal het later ook wel nog steeds wonderen doen). De behandeling duurt ongeveer 90 minuten, en is relaxerend van begin tot einde. De geur van het dieptereinigend masker en het moment dat de zwarte puntjes worden behandeld, even buiten beschouwing gelaten 😉 . De dieptereiniging zorgt er ook voor dat alle dode huidcellen verwijderd worden, zodat een andere behandeling (zoals mijn Neo-marine Spa Treatment) beter kan inwerken.

Roselien gebruikt de producten van Neoderma, en voor deze behandeling is dat een combinatie van algen (vandaar de geur), natuurlijke planteningrediënten en essentiële oliën. De slogan van Neoderma zegt waar het merk voor staat: ‘the essence of natural beauty’ . Natuurlijke ingrediënten hebben de kracht om jouw huid te verbeteren en te doen stralen.

In navolging van deze behandeling plan ik nog een Neo-marine Spa Treatment om mijn huid in de dagen voor de trouw extra te hydrateren. Ontdek hier meer over in een volgende blogpost!

The following two tabs change content below.

marijkedv

30something girl die enkele jaren geleden via de liefde in het Waasland terecht kwam. Samen met mijn wederhelft Bart, schattigste dochtertje Noémie en stoere zoon Jack ontdekken we graag leuke adresjes in het Waasland, en delen we onze ervaringen op deze blog.

Latest posts by marijkedv (see all)

1 Comment

  1. […] Gelaatsverzorging : Schoonheidsinstituut Roselien – Belle Histoire  […]

Comments are closed.