0

Een paascadeau van Babor

Het cosmeticamerk Babor brengt 2x per jaar een geschenkverpakking op de markt waar je huid een echte opkikker van krijgt. Dat geschenkje kàn voor je mama, schoonmama, zus of bff zijn, maar het voor jezelf kopen, is ook toegelaten 😉

Het roze paasei versierd met vlindertjes (instant lentegevoel check!) bevat 14 ampulles met telkens een specifieke werking. De 14 ampulles breng je 14 dagen lang na elkaar aan op je gezicht, of voor een snellere behandeling kan je ook kiezen om 2 fluids per dag (ochtend-avond) te openen, zodat je na 7 dagen meteen effect ziet.

Wat mag je verwachten?

2 x Hydra Plus Active Fluid:

Vooreerst starten we met de hydratatie – 2 dagen na elkaar wordt je huid extra gehydrateerd om zo een goede basis te vormen voor de volgende fluids

2 x Revitalizing Oxygen Fluid:

Na de hydratatie volgt de revitalisatie – deze fluids focussen op het activeren van de celstofwisseling.

2 x Collagen Booster Fluid:

Vervolgens komt de collageenproductie op gang, dat zorgt voor een strakkere huid.

2 x Triple Booster Fluid:

De drievoudige werking van de triple booster reset de huid, activeert de huidvernieuwing en legt een reserve vocht aan voor wanneer dat nodig is.

3 x 3D Lifting Fluid:

Ook de 3D Lifting heeft een drievoudige werking die de rimpels doet vertragen, de huid strakker maakt, en contouren extra versteviging geeft.

2 x Lift Express Fluid:

De Lift Express zorgt ervoor dat rimpeltjes als sneeuw voor de zon lijken te verdwijnen.

1 x SeaCreation The Serum:

De rijke afsluiter is deze SeaCreation, een finishing touch die je huid een stralende gloed geeft. Wist je dat de normale verpakking van dit serum €270 waard is? Dit is echt het neusje van de zalm! 

De ampulles zijn van glas, je kan ze best in een kleine handdoek vasthouden wanneer je het kopje eraf breekt. Safety first! De eerste dagen dacht ik dat er veel te veel in zo’n fluid zat, maar op aanraden van Stephanie van Wellness Belle Histoire verdeelde ik de hele fluid over mijn gezicht, hals en decolleté. De fluids trokken snel in, en ik wende aan het rijkelijk smeren. Ook mijn dagcreme, die ik aanbracht bovenop de fluids, smeer ik vanaf nu iets rijkelijker. De fluids gaven mijn huid een ware boost, ze voelde zachter, trok helemaal niet tegen en het kan een idee zijn maar mijn dagcreme trok ook beter in.

Deze Babor cadeautjes (zowel paas- als kerstedities) zijn te verkrijgen bij Wellness Belle Histoire in Sinaai. Voor de kersteditie kan je er best snel bij zijn, Stephanie houdt reeds een reservatielijst bij. Dit jaar zal je jouw kerstcadeautje wél op tijd kopen! De adventverpakking bevat 24 ampulles, startende op 1 december zal je stralen op kerstavond! 

The following two tabs change content below.

marijkedv

30something girl die enkele jaren geleden via de liefde in het Waasland terecht kwam. Samen met mijn wederhelft Bart, schattigste dochtertje Noémie en stoere zoon Jack ontdekken we graag leuke adresjes in het Waasland, en delen we onze ervaringen op deze blog.

Latest posts by marijkedv (see all)