Neoderma
0

Trouwen in het Waasland: de hydraterende gelaatsverzorging

Hydratatie – hydratatie – hydratatie. Exact wat je huid nodig heeft om er op jouw trouwdag stralend uit te zien. Het geeft je huid een stralend frisse look én zorgt er tegelijk ook voor dat je make up langer blijft. Twee dagen voor de trouw ging ik langs bij Schoonheidsinstituut Roselien (Lokeren) voor een Neo Marine Spa treatment wat een hydratatie boost voor mijn huid betekende. Net als bij andere gelaatsverzorgingen wordt mijn huid eerst intens gereinigd zodat dode huidcellen en zwarte puntjes weggewerkt zijn. De Neo Marine Spa kan ik het best vergelijken met hosties die op je gezicht gelegd worden en stuk voor stuk kunnen inwerken. De pads trekken in je gezicht zonder dat je het gevoel krijgt dat je gezicht niet meer te verroeren is. Je voelt de pads (of hosties zoals ik het ervaarde) wel zachtjes smelten, al verdwijnen ze niet volledig.

Ik combineerde deze hydraterende gelaatsverzorging met een pedicure en gelish teennagels. Terwijl de pads in mijn huid trokken, verzorgde Roselien mijn voeten. Na de gelaatsverzorging kwam er nog een trendy kleurtje op mijn nagels. Something blue! Check 😉

Als afsluiter voorziet Roselien mijn huid van een nachtcreme die extra kan inwerken en me die stralende gloed geeft op zaterdagmorgen.

The following two tabs change content below.

marijkedv

30something girl die enkele jaren geleden via de liefde in het Waasland terecht kwam. Samen met mijn wederhelft Bart, schattigste dochtertje Noémie en stoere zoon Jack ontdekken we graag leuke adresjes in het Waasland, en delen we onze ervaringen op deze blog.

Latest posts by marijkedv (see all)