Room17

Dit is het soort winkeltje waar ik elke keer ik langs ga met iets in mijn handen naar buiten stap. De collectie van Room17 is me helemaal op het lijf geschreven. Zomershorts met toffe prints, tops met leuke quotes, truien in allerlei maten en kleuren, bijpassende schoenen en juwelen,… Ik zag heel veel hebbedingen! Wanneer je rondsnuistert in de winkel, krijg je meteen ook inspiratie doordat kledingstukken op de kapstop met elkaar gecombineerd worden. Het toont zo nog beter hoe je bepaalde stuks kan samenbrengen. Die combinaties worden ook op de facebook van Room17 gepost.

Deze keer liet ik me verleiden door deze grijze gilet en losse zomershort. De short heb ik gelukkig al kunnen dragen, de trui mag nog even in de kast blijven liggen hopelijk šŸ˜‰ Beide stuks kocht ik er aan 60% korting, van een echt soldeke gesproken!

Grijze trui en zomershort

Adres: Kerkstraat 17, Hamme

websiteĀ – facebook

The following two tabs change content below.

marijkedv

30something girl die enkele jaren geleden via de liefde in het Waasland terecht kwam. Samen met mijn wederhelft Bart, schattigste dochtertje NoƩmie en stoere zoon Jack ontdekken we graag leuke adresjes in het Waasland, en delen we onze ervaringen op deze blog.

Latest posts by marijkedv (see all)