Theodoor verovert de kinderharten in Hamme

In de kerkstraat in Hamme vind je een heel tof winkeltje “Theodoor” met een collectie kinderschoenen, maar sinds kort ook aangevuld met kinderkledij en accessoires. De Play & Go speelgoedzak sprong me meteen in het oog, dat lijkt een supergemakkelijke speelgoedmat die in 1-2-3 omgetoverd wordt tot een zak die je speelgoed stijlvol opbergt.

Play & go speelmat verkrijgbaar bij Theodoor
Cindy kiest resoluut voor kindvriendelijke kledij, waar geen kinderhandjes aan gewerkt hebben en de accessoires en decoratie hebben een scandinavische toets. Ook de kinderschoenen blijven onderdeel van het gamma, en die vind je in allerlei maten en kleuren.

Wij vonden deze prachtige Pom d’Api sandaaltjes in de laatste solden. Ze geven goede steun aan beginnende stappers & zijn heel gemakkelijk aan en uit te doen.

Pom d'api sandaaltjes bij Theodoor

The following two tabs change content below.

marijkedv

30something girl die enkele jaren geleden via de liefde in het Waasland terecht kwam. Samen met mijn wederhelft Bart, schattigste dochtertje Noémie en stoere zoon Jack ontdekken we graag leuke adresjes in het Waasland, en delen we onze ervaringen op deze blog.

Latest posts by marijkedv (see all)

2 Comment

  1. Cindy says:

    Bedankt voor jullie bezoekje en dit leuke artikel! Tot nog eens!

Comments are closed.