0

VIP Boost night

Deze avond werden we verwelkomd om de VIP Boost night van Boost Body & Mind in Hotel Beveren. Het trieste weer buiten ruil ik graag in voor een wellness bezoekje. De avond startte met een rondleiding in de splinternieuwe relaxruimte met fitnessruimte, yogaruimte, zwembad, wellness en verzorgingsruimte. Die dikke trui om het koude weer te trotseren was ineens véél te warm bij de hitte die ons uit de sauna’s tegemoet kwam. Instant wellness gevoel 😉

relaxruimte open haard
relaxen bij de open haard
koudwaterdouche
zou ze durven? 😉
behandelingen
uitgebreid aanbod behandelingen
fitnessruimte
workout!
zonneterras
bij goed weer kan je ook buiten relaxen
zwembad
strak zwembad van 12m lang
behandelingsruimte
behandelingsruimte voor single of duo behandelingen met producten van Germaine de Capuccini

In de wellness staat steeds water en homemade ice tea ter beschikking. Naast de koudwaterdouche vonden we een ijsmachine terug die elke minuut crushed ice liet vallen. Dat kan wel eens uitmonden in een verkoelend crushed ice gevecht na de sauna 😉

De wellness is publiek of privé te boeken, enkel het zwembad wordt niet privé ter beschikking gesteld om het open te houden voor hotelgasten. Vanuit de privé wellness kan je wel gemakkelijk doorsteken naar het zwembad en buitenterras. Omdat het in een hotel gevestigd is, kan je genieten van de 7/7 beschikbaarheid, ook op zon- en feestdagen.

We waren talrijk aanwezig op de VIP night, iedereen vindt het leuk om eens in de watten te worden gelegd!

Een paar reacties die ik hoorde tijdens de VIP night:

Een jacuzzi, dat is het enige dat op het buitenterras nog ontbreekt

Mmm, homemade ice tea! Dat smaakt altijd na een sauna

Leuke verwennerij vanavond: een huidanalyse, handmassage of rugmassage… Ik kan niet kiezen!

The following two tabs change content below.

marijkedv

30something girl die enkele jaren geleden via de liefde in het Waasland terecht kwam. Samen met mijn wederhelft Bart, schattigste dochtertje Noémie en stoere zoon Jack ontdekken we graag leuke adresjes in het Waasland, en delen we onze ervaringen op deze blog.

Latest posts by marijkedv (see all)