Start het weekend volledig relaxed

massage

Met een smoesje van mijn man werd ik richting Wellness Belle Histoire gestuurd. Ik zou er een cadeaubon voor mijn schoonmama oppikken. Eenmaal aangekomen kreeg ik een roze envelop in mijn handen. Ik dacht even dat de huisstijl van dit schoonheidsinstituut was aangepast, maar wanneer ik de cadeaubon controleerde, las ik de verrassing van mijn man. Er was namelijk een lichaamsmassage gereserveerd om me volledig relaxed het weekend te laten ingaan. Wow! Daar had ik wel zin in, de werkweek werd letterlijk van me af gemasseerd.

Een uurtje ontspanning, ik zou het echt iedereen kunnen aanraden!

Wellness Belle Histoire, Wijnveld 230, 9112 Sinaai – www.wellnessbellehistoire.befacebook

The following two tabs change content below.

marijkedv

30something girl die enkele jaren geleden via de liefde in het Waasland terecht kwam. Samen met mijn wederhelft Bart, schattigste dochtertje Noémie en stoere zoon Jack ontdekken we graag leuke adresjes in het Waasland, en delen we onze ervaringen op deze blog.

Latest posts by marijkedv (see all)