0

Pret op het Pret-a-dormir verdiep bij Noppe Slaapcultuur

Sinds kort vind je bij Noppe Slaapcultuur (Lokeren) een volledig ingericht pretverdiep, en dat mag je gerust in de twee betekenissen interpreteren. Enerzijds is het een visualisatie van hun Pret-a-dormir webshop, maar tegelijk is het zeker ook een tof, prettig verdiep met een heel huiselijke sfeer om je meteen in the mood te brengen. De inrichting van het verdiep is méér dan geslaagd! Je vindt er verschillende hoekjes met onder andere sexy lingerie, zomerse of winterse pyjama’s, hippe kinderkledij, cosy homewear en uiteraard ook bedlinnen.

Sexy lingerie

Ingerichte slaapkamer

In de paskamers is zelfs voorzien dat je je licht kan bijstellen, zodat we geen bikini moeten passen in dat koud wit licht dat ons er altijd zo bleek doet uitzien. Je kan kiezen tussen wit daglicht, warm kunstlicht en sfeervol kaarslicht. Bye bye miskopen!

Op het pretverdiep gaat het om de totale belevingservaring. Je vindt er niet enkel saaie kledingrekken met alles op uitgestald, maar de winkel ademt sfeer en gezelligheid waardoor je je meteen op je gemak voelt en je kan laten inspireren om niet alleen een nieuwe pyjama aan te schaffen, maar je volledige slaapkamer in te richten tot een gezellig plekje waar je urenlang kan snoozen, een boek lezen, ravotten met de kinderen, en nog zoveel meer.

Laat je verleiden door deze foto’s, en spring zeker eens binnen! Het team van Noppe Slaapcultuur ontvangt je steeds met een glimlach én professioneel advies. Het noppe Slaapcultuur team

 

Noppe Slaapcultuur / Pret-a-dormir –  Gentse Steenweg 9
9160 Lokeren – noppeslaapcultuur.be / pret-a-dormir.be

Facebook instagram pinterest

The following two tabs change content below.

marijkedv

30something girl die enkele jaren geleden via de liefde in het Waasland terecht kwam. Samen met mijn wederhelft Bart, schattigste dochtertje Noémie en stoere zoon Jack ontdekken we graag leuke adresjes in het Waasland, en delen we onze ervaringen op deze blog.

Latest posts by marijkedv (see all)