Fraai winkel
0

Lingerie Fragile wordt FRAAI

De lingeriewinkel Fragile (met een vestiging in Lokeren) kreeg een volledige make-over, en daar hoort ook een nieuwe naam bij: Fraai.

Al sinds 2004 is Fraai thuis in de wereld van onderkleding. Zaakvoerster Elisabeth Staelens verwoordt de evolutie in die wereld in één zin:

De afgelopen 12 jaar hebben we een verandering gezien op het vlak van onderkleding. Lingerie mag mooi zijn en gezien worden, en hoeft niet langer verstopt te worden.

En dat is een evolutie die we alleen maar kunnen toejuichen! Lingerie is vandaag de dag naast functioneel (ondersteunend en goed passend) en kwalitief nu ook supersexy!

Je vindt bij Fraai mooie, trendy en exclusieve lingerie van diverse topmerken, maar ook zwemkledij en warme pyjama’s van Woody. Ga tussen 8 en 15 oktober eens langs in hun winkel in Lokeren en ontvang 10% korting op je aankopen!

Schoolstraat 3, 9160 Lokeren (naast Belfius Bank)

Website met webshop voor die late night shopping spree 😉

The following two tabs change content below.

marijkedv

30something girl die enkele jaren geleden via de liefde in het Waasland terecht kwam. Samen met mijn wederhelft Bart, schattigste dochtertje Noémie en stoere zoon Jack ontdekken we graag leuke adresjes in het Waasland, en delen we onze ervaringen op deze blog.

Latest posts by marijkedv (see all)