Handgemaakte juwelen Made by Mie

Een nieuwe ontdekking in het Waasland: de unieke creaties van Made by Mie! Annemie, het creatieve brein achter Made by Mie, maakt ringen, armbanden, halskettingen en oorringen. Ik liet mezelf verleiden door dit prachtig zwart-goud setje armband en halsketting. Dit valt op heel wat outfits te combineren!

Doorheen de hele collectie zou ik de Made by Mie creaties omschrijven als romantisch strak met een speelse toets. De basiskleuren zijn zilver, goud en zwart, met hier en daar een kleuraccent. En ook de prijzen zijn een pareltje! Ontdek het op haar facebookpagina of bij Sweetdress in Sint-Pauwels.

Wist je dat je Made by Mie ook kan boeken voor een homeparty? Nodig een paar vriendinnen uit, maak er een gezellige avond van en snuister door de collectie van Made by Mie. Als gastvrouw krijg je 10% van de totale verkoopsom in een waardebon om meteen te spenderen of te houden voor later.

The following two tabs change content below.

marijkedv

30something girl die enkele jaren geleden via de liefde in het Waasland terecht kwam. Samen met mijn wederhelft Bart, schattigste dochtertje Noémie en stoere zoon Jack ontdekken we graag leuke adresjes in het Waasland, en delen we onze ervaringen op deze blog.

Latest posts by marijkedv (see all)