0

Sweet baby in a Sweet dress

Zin in een nieuw kleedje voor de feestdagen, of een andere gelegenheid? Dan vind je bij Sweetdress in Sint-Pauwels zeker iets leuks! In het klein, maar heel gezellig winkeltje ontdek je  kleedjes, rokjes, topjes, broeken,… In romantische stijl, soms met een retrotoets.

Sinds kort heeft Sweetdress ook unieke truien. Kies je maat, en bepaal zelf wat de print wordt. In de winkel vind je enkele voorbeelden. Één daarvan trok meteen mijn aandacht, namelijk een zwarte warm gevoerde trui met daarom het gouden opschrift “je suis Madame”. Tja, dat komt ervan als je trouwt zeker 😉 Daarbijpassend lag een rokje op me te wachten, eentje uit de solden waar ik 20% korting op kreeg. #doublewin

Ook accessoires vind je er, bijvoorbeeld de handgemaakte juwelen van Made by Mie, maar ook clutches, sjaals, etc om je look helemaal af te maken.

Je kan eerst al even rondsnuisteren in de webshop op www.Sweetdress.be, in de winkel zelf ben je welkom op woensdagavond van 18u tot 21u of op zaterdag van 11u tot 17u.

Adres: Zandstraat 161, Sint-Pauwels

The following two tabs change content below.

marijkedv

30something girl die enkele jaren geleden via de liefde in het Waasland terecht kwam. Samen met mijn wederhelft Bart, schattigste dochtertje Noémie en stoere zoon Jack ontdekken we graag leuke adresjes in het Waasland, en delen we onze ervaringen op deze blog.

Latest posts by marijkedv (see all)