O’zo lekker, O’zo leuk, Ozzo Sushi! 

Ozzo Sushi Beveren

Het stond al even op mijn ‘nog te bezoeken’-lijstje, en eindelijk zijn we er geraakt! In Hotel Beveren vind je sinds een jaar een echte sushibar, Ozzo Sushi!

Reserveren is poepsimpel, gewoon via de site je keuze voor dag, aankomstuur en aantal personen maken en enkele seconden laten krijg je een bevestigingsmail in je mailbox. Een dag voordien kreeg ik nog een herinneringsmail, al was ik de reservatie zeker nog niet vergeten 😉 #sushifan

We kozen er een zaterdagavond uit, het was goed druk in het hotel en de sushibar, bijna alle tafeltjes zaten reeds vol toen we aankwamen en de andere tafeltjes vulden zich na ons ook snel. Ook de aperitief liet niet op zich wachten, ik pikte er meteen  de Wase gin van Verhofstede “Edelweiss” uit. Sharing is caring dus kozen we bij zowel het voorgerecht als het hoofdgerecht voor een combinatieschotel die we middenin de tafel plaatsten. Denk aan een tapasschotel,  Eda Mamae (gezouten boontjes: overheerlijk & gezond #doublewin), een combi sushi schotel en Dim Sum. Het voordeel is dat je gemakkelijk kan bijbestellen, omdat alles vers en snel klaar is.

edamame

 

combi
dimsum

Een aanrader voor een avondje uit, of je kan ook voor take away kiezen! Meer info vind je op hun website: www.ozzo.be – adres Gentseweg 280, 9120 Beveren-Waas
Zag je Hotel Beveren toevallig ook opduiken in de laatste aflevering van Callboys? Waasland for the win!

The following two tabs change content below.

marijkedv

30something girl die enkele jaren geleden via de liefde in het Waasland terecht kwam. Samen met mijn wederhelft Bart, schattigste dochtertje Noémie en stoere zoon Jack ontdekken we graag leuke adresjes in het Waasland, en delen we onze ervaringen op deze blog.

Latest posts by marijkedv (see all)