0

Back to the roots: Amacarons terug in de Ankerstraat

De heerlijke, huisgemaakte macarons van het Waasland vind je voortaan in de Ankerstraat 66, Sint-Niklaas. Het verhaal startte enkele jaren geleden reeds in de Ankerstraat, maar die ruimte werd te klein waardoor ze op zoek gingen naar een nieuwe locatie. En die hebben ze nu gevonden in nummer 66 van de Ankerstraat, 4x groter dan de originele winkelruimte, dus 4x zoveel ruimte om macarons te maken, maar ook om het assortiment aan te vullen met een speciale cava, advocaat, cuberdons en andere zoetigheden.


Bij Amacarons vind je een explosie van kleur en smaak, om jezelf te verwennen of cadeau te doen. De speciale cava past ook helemaal bij de feestdagen die in zicht komen. Het bezinksel van cava is normaal doorzichtig, maar bij deze cava werd dit bezinksel van een kleur voorzien waardoor je bewegingen in de fles krijgt wanneer je de fles beweegt. Dit doet zeker de ogen openen als je het serveert bij het volgende feestje! Amacarons voert deze Dream Line cava in, exclusief bij hen te verkrijgen!

 

These macarons will make you smile

De slogan van Amacarons vat het mooi samen 🙂

The following two tabs change content below.

marijkedv

30something girl die enkele jaren geleden via de liefde in het Waasland terecht kwam. Samen met mijn wederhelft Bart, schattigste dochtertje Noémie en stoere zoon Jack ontdekken we graag leuke adresjes in het Waasland, en delen we onze ervaringen op deze blog.

Latest posts by marijkedv (see all)