0

Waan je in Italië bij Della Madonna

Ik stap het nieuwe winkeltje Della Madonna in Belsele binnen. Het ruikt HEERLIJK naar versbereide tomatensoep, versbelegde pizza’s en ook de quiche springt me meteen in het oog. Hier vind ik zeker iets lekkers om mee naar huis te nemen, een avondje niet koken #win en toch gezond en vers eten #doublewin.

Sinds juni is Belsele een smakelijk adresje rijker, eentje waar je je in Italië waant! Elke week kan je wel iets anders of nieuws in de koeltoog terugvinden, zoals een seizoensgeïnspireerde quiche of soms een stukje Italiaanse tiramisu voor bij de koffie die je er ook kan verkrijgen. Laat je verrassen, alles wordt vers bereid met producten uit de winkel, zonder bewaarmiddelen. Wees er wel snel bij, want op is op uiteraard, zo wordt de versheid gegarandeerd.


Doorlopend serveert Nancy ook heerlijke soep en belegde broodjes met een Italiaanse twist. In de winkel staan een paar tafeltjes uitnodigend te lonken voor wie tijdens het shoppen even rustig wil genieten van een koffietje.


En een zuiders winkeltje zou geen zuiders winkeltje zijn als je er geen tapas zou kunnen krijgen. Nancy maakt je met plezier een tapasschotel naar jouw voorkeur en budget. Geef haar een telefoontje of spring er eens binnen, want zowel tapasschotels als kaasschotels worden op bestelling gemaakt zodat ook hier de versheid gegarandeerd wordt. Die schotels zijn de ideale feestdagentip, als hapje of uitgebreid als volwaardige maaltijd. Voor ieder wat wils, en er is voor jou als gastheer of gastvrouw weinig tot geen werk aan!


Nóg een feestdagentip: Della Madonna biedt ook geschenkpakketten aan, iets wat zeker in de smaak zal vallen bij gastheren of gastvrouwen die graag Italiaans koken of nieuwe ingrediënten willen ontdekken.


Ook voor wie een cursus zuiders koken volgt, is Della Madonna de moeite om eens langs te gaan. Op zoek naar een olijfolie met basilicum of look, of een smaakvolle passata, een balsamico of een heerlijke tapenade? Die vind je in hun assortiment!

Deze kerstperiode vind je Della Madonna op de braderie van Hamme op 16/12 en Belsele op 17/12. Proef en waan je even in Italië (onder een terrasverwarmer bijvoorbeeld 😉 )

Adres: Belseledorp 95, Belsele – volg Della Madonna op facebook

The following two tabs change content below.

marijkedv

30something girl die enkele jaren geleden via de liefde in het Waasland terecht kwam. Samen met mijn wederhelft Bart, schattigste dochtertje Noémie en stoere zoon Jack ontdekken we graag leuke adresjes in het Waasland, en delen we onze ervaringen op deze blog.

Latest posts by marijkedv (see all)