0

De Bruyloft

Tijdens onze trouwvoorbereidingen kregen we al een sneak preview van het nieuwe concept van Juwelier Van Ruyskensvelde: De Bruyloft. Sinds kort staan de deuren van dit trouwringen walhalla voor iedereen open. De Bruyloft maakt van het kiezen van de trouwringen een echte beleving, en dat vind ik meer dan terecht. Net als je met je mama, zussen, vriendinnen,… er een dagje op uit trekt om dé trouwjurk te vinden, kan je nu ook samen met je toekomstige in alle rust trouwringen uitzoeken. Na de trouw belandt de trouwjurk spijtig genoeg in de kast, terwijl je je trouwringen elke dag opnieuw draagt om je te herinneren aan die mooie dag en aan je wederhelft uiteraard ;-). Een trouwring kiezen hoeft daarom niet snel snel te gebeuren, neem je tijd en kies een set ringen dat bij jullie past. De ring van jullie dromen wordt gesimuleerd aan de hand van een computerprogramma. De mogelijkheden zijn (bijna) eindeloos, wie wil kan dus een volledig unieke ring ontwerpen. Wijzelf vertrokken van een basisring, en voegden er nog enkele steentjes en een fijn afwerkingslijntje aan toe plus uiteraard een gravure van onze namen en trouwdatum. Het ontwerp kon ik na een nachtje slapen nog eens online bekijken, en toen was de eeuwige twijfelaar in mij gerustgesteld 😉 Lees hier het volledige verslag van onze trouwringen creatie

De loft waar het allemaal gebeurt, straalt rust en romantiek uit. Alle modellen staan uitgestald, en de open ruimte kent toetsen van trouwdecoratie zoals een trouwkleed of een trouwboeket. Wie (net als wij) hun kroost mee neemt, kan deze laten spelen in de speciaal daarvoor voorziene kinderhoek.

img_8642

img_8645

img_8646

img_8647

img_8649

img_8643

img_8644

Juwelier Van Ruyskensvelde weet dankzij jarenlange ervaring waar het over gaat, ze helpen je met plezier bij het kiezen en geven deskundig advies. Ze geven er ook nog een heel persoonlijke toets aan, want je kan zelf kiezen wat je wil laten graveren in jouw trouwring, verlovingsring, vriendschapsring of geboortering. Hou het niet alleen bij een tekst, maar ga creatief aan de slag met vingerafdrukken, tekeningen of andere creaties en dat op zowel de binnen- als de buitenkant van de ring.

Momenteel loopt ook een unieke facebookactie waarbij je zo’n persoonlijk gegraveerde ring kan winnen. Laat op de facebookpagina van De Bruyloft achter wat jij zou willen graveren, en misschien wordt jouw ontwerp er wel uit geloot! Laat je inspiratie de vrije loop, hoe creatiever hoe meer winstkansen 😉

De Bruyloft – Roomstraat 14, Lokeren

Website facebook – Instagram – Pinterest – YouTube

The following two tabs change content below.

marijkedv

30something girl die enkele jaren geleden via de liefde in het Waasland terecht kwam. Samen met mijn wederhelft Bart, schattigste dochtertje Noémie en stoere zoon Jack ontdekken we graag leuke adresjes in het Waasland, en delen we onze ervaringen op deze blog.

Latest posts by marijkedv (see all)