0

Ik wens je…

Het is een dag als een ander, maar toch voelt de 1ste dag van het jaar altijd wat specialer. Het is een dag waarop we nog even terugblikken op de leuke momenten in 2016 en tegelijk ook voor onszelf bepalen wat we in het volgende jaar anders willen doen. We strooien met plezier wensen en kussen in het rond, een beetje extra liefde kan de wereld vandaag de dag gerust gebruiken. 

Vandaag blik ik met veel plezier terug op een fantastisch 2016 waarin ik de vrouw werd van mijn lieftallige man, een dag waarin onze kleine meid een échte prinses was, waarop alle vrienden en familie naar ons toe kwamen om mee te toasten op een lang en gelukkig leven samen. Ik had me geen mooiere dag kunnen wensen! 

Jullie beleefden onze trouwdag ook mee vanop de eerste rij, het werd mijn meest gelezen artikel op de blog 😃 Ga je zelf trouwen of ken je iemand die in het huwelijksbootje stapt dit jaar, dan hoop ik dat mijn tips van pas komen! 

In 2016 kwamen er ook heel wat leuke en hippe adresjes bij in het Waasland. Spijtig genoeg sloten er ook enkele definitief hun deuren. Toch vind ik dat het Waasland nog steeds heel wat pareltjes kent. Mijn goed voornemen is om die pareltjes voor je te ontdekken en ze met je te delen. Mijn lijstje aan te bezoeken adressen groeit wekelijks aan 😂 

Mijn persoonlijke favoriete nieuwkomers of ontdekkingen voor 2016: 

1. King George Café: een supergezellige bar in Sint-Niklaas waar je ook een concept store vindt voor de allerhipste cadeautjes. 

2. Nieuwe shopadresjes op mijn lijst zijn Mal d’Amour #belsele, Othello #waasmunster, Room17 #hamme en Libelle #sintniklaas en de vernieuwde Pret-a-Dormir bij Noppe Slaapcultuur #lokeren

3. De Ruyte kappers bezorgde me in 2016 prachtige kapsels

4. Culinair genieten bij Raamfood #lokeren en Le Cirque #belsele 

Welk adresje ontdekten jullie in 2016 en staat voortaan op je favorietenlijst? Ik ben benieuwd! 

The following two tabs change content below.

marijkedv

30something girl die enkele jaren geleden via de liefde in het Waasland terecht kwam. Samen met mijn wederhelft Bart, schattigste dochtertje Noémie en stoere zoon Jack ontdekken we graag leuke adresjes in het Waasland, en delen we onze ervaringen op deze blog.

Latest posts by marijkedv (see all)

Tags: