0

Een gezonde geest in een gezond lichaam

Gezondheid, dat is wat ik iedereen wens in dit nieuwe jaar én in alle jaren die nog zullen volgen. Vele hippe adresjes in het Waasland helpen je om gezond te blijven door je te laten ontspannen, je te verzorgen, je er mooi uit te laten zien of je te laten genieten van heerlijk lekkers. Die adresjes ontdek ik graag voor je om je erover te vertellen en je te inspireren over wat er allemaal te vinden is in ons Waasland. Maar dat is niet het enige wat ik doe, hipstewaasland.be is een puur vrijetijdsproject. 

In mijn dagdagelijkse job mag ik gelukkig ook bezig zijn met gezondheid, op het vlak van bewegen dan. Door de week steek ik mijn tijd en energie in de bewegingsapps Start 2 Run en Yoga met Evy. Twee fantastische apps (al zeg ik het zelf 😉 ) die je in beweging brengen en houden. Iedereen kent Start 2 Run wel, ofwel heb je het zelf al eens geprobeerd, ofwel ken je zeker iemand die zich er al eens aan waagde. Reeds meer dan 1.000.000 gebruikers bouwen op naar hun eerste 5km of later naar 10km, 10 miles of een (halve) marathon. Staat in 2017 een loopevenement op je bucketlist? Dan is Evy jouw loopcoach! 

  
Of liever een sport die je thuis (of eender waar) kan beoefenen? Ontdek dan de Yoga met Evy app. Een matje en gemakkelijke kledij, dat is al wat je nodig hebt om te ontspannen of net heel inspannende oefeningen te doen. De Yoga app bevat heel wat verschillende stijlen: van Start 2 Yoga over Yin Yoga, Vinyasa Yoga tot Yoga voor sporters en zwangerschapsyoga. Ikzelf combineer de Yin Yoga voor ontspanning en Yoga voor sporters om meer kracht en spieren te krijgen. 

  
Doe daar nog eens een gezellig druk gezinsleven bij en je weet hoe ik mijn dagen vul 🙂 

The following two tabs change content below.

marijkedv

30something girl die enkele jaren geleden via de liefde in het Waasland terecht kwam. Samen met mijn wederhelft Bart, schattigste dochtertje Noémie en stoere zoon Jack ontdekken we graag leuke adresjes in het Waasland, en delen we onze ervaringen op deze blog.

Latest posts by marijkedv (see all)