0

In the Mix

Sinds oktober kent de Stationsstraat in Sint-Niklaas een nieuwe conceptstore MIX. Een hoekadresje vol leuke cadeauideetjes voor iemand anders of voor jezelf. Moeder en dochter verzamelen allerlei toffe, mooie, unieke items. Een mix van kledij, schoenen, wenskaartjes, geurkaarten etc. Niet zomaar wat je in elke winkel vindt, maar eerder originele hebbedingen voornamelijk ook van Belgische makelij. Een echte #shoplocal conceptstore! De wenskaartjes komen bijvoorbeeld van een drukkerij uit Antwerpen, de Maya geurkaarsen zijn Made in Belgium, de unieke #9100 sweaters werd ontworpen door dochterlief en la mama maakt per seizoen handgemaakte tenues voor barbies, nostalgie ten top!  
    
 
   
De collectie wordt maandelijks aangevuld met leuke nieuwe cadeautips. Voldoende reden om er regelmatig eens binnen te springen wanneer je door de Stationsstraat slentert 😉 

Trouwe klanten worden er beloond, want per aankoop krijg je 5% korting op de volgende aankoop. 

Merken: No Name – Miracles by Annelien Coorevits –  Beck Sondergaard – Art 22 – Imagine – People of 2Morrow – Marguerite – …

Adres: Stationsstraat 71, Sint-Niklaas

Openingsuren: maandag tot zaterdag van 10u tot 18u

Volg MIX. op facebook

The following two tabs change content below.

marijkedv

30something girl die enkele jaren geleden via de liefde in het Waasland terecht kwam. Samen met mijn wederhelft Bart, schattigste dochtertje Noémie en stoere zoon Jack ontdekken we graag leuke adresjes in het Waasland, en delen we onze ervaringen op deze blog.

Latest posts by marijkedv (see all)