0

Tanja Brandt – Binnenhuisarchitect

Een tijdje geleden zag ik leuke houten kapstokjes passeren op Instagram. Er bleek een wedstrijd aan verbonden, dus waagde ik mijn kans. Het geluk stond duidelijk aan mijn zijde, want een paar dagen later kreeg ik bericht dat ik gewonnen had! Hoera!

houten kapstokjes

Eerlijk gezegd had ik nog niet meteen nagedacht waar ik ze zou hangen, maar zo’n leuke kapstokjes vinden zeker een plaatsje hier thuis! We dromen van een herinrichting van ons huis, maar hebben de stap nog niet gezet. De winactie werd georganiseerd door binnenhuisarchitect Tanja Brandt. Zou het lot ons een handje willen helpen met die verbouwplannen? Dan mag er ook nog een nieuwe badkamer uit de lucht vallen, en een nieuwe keuken, en een decoratiebudget als dat niet teveel gevraagd is 😉

Toen ik mijn prijs ging ophalen, sloeg ik een praatje met Tanja. Haar bureau heeft een scandinavische look&feel met witte elementen en houten accenten, met een warm cosy tapijt, haardvuurtje en zicht op de tuin. Daar zou ik ook wel in kunnen werken 😉 Ik was geïnspireerd om meer van haar werk te ontdekken, en vond prachtige ontwerpen en realisaties op haar website. Strak, maar niet minimalistisch. Eenvoud, maar niet saai. De foto’s geven me een warm thuis-gevoel, en dat is waar iedereen naar op zoek is, volgens mij.

Tanja geeft je niet alleen ideeën, ze zorgt ook voor de uitwerking. Op maat gemaakte zetels in de stof en kleur die in jouw huis past, tafels en stoelen, kasten en lampen,… allemaal zaken die je ook terugvindt in haar webshop Meubel Meubel of in de outdoor variant Outdoor Design. Plannen om je huisinrichting eens volledig om te gooien? Dan kan Tanja je zeker en vast inspireren!

Tanja Brandt Binnenhuisarchitect
Gavermolenstraat 80
9111 Belsele

telefoon:
0477 57 40 56
e-mail:
info@binnenhuis-architect.be

The following two tabs change content below.

marijkedv

30something girl die enkele jaren geleden via de liefde in het Waasland terecht kwam. Samen met mijn wederhelft Bart, schattigste dochtertje Noémie en stoere zoon Jack ontdekken we graag leuke adresjes in het Waasland, en delen we onze ervaringen op deze blog.

Latest posts by marijkedv (see all)