0

Bistro Gusta Waasmunster

De keuken van Bistro Gusta is ‘die van de bomma’. Zo omschrijft Gusta zijn keukengeheim, en dat wilde ik wel eens uitproberen. Zowel de inrichting als de menukaart laten je ‘bij de bomma’ thuiskomen, al is het wel een hippe bomma, misschien wel een tienermoeder 😉 want de bomma weet hoe ze haar zaak moet inrichten, en welke gerechten goed scoren op de menukaart. Een rundscarpaccio met truffel, st jacobsvruchten, spring rolls met chilisaus,… gerechtjes die mijn bomma niet meteen op tafel toverde, maar je hoort mij niet klagen. Ik ben fan van deze hippe bomma! De kaart kent ook andere gerechten zoals witloofsoep, parelhoenfilet forestière met kroketjes en een klassieke dame blanche. 

Je kan er à la carte eten, of de menu suggestie van Gusta volgen. Ikzelf liet me verleiden door de menu en startte met gebakken coquilles met prei (yummy), gevolgd door skrei-haasje met mosterdsaus, gepofte trostomaat (die er maar niet af wilde) en puree met graanmosterd (yummy yummy) en als afsluiter een dessertbordje Gusta (YUMMY YUMMY YUMMY)! De porties waren zeker zoals bij de bomma “zodat je geen honger hebt, kind”. Het dessertbordje was echt de perfecte afsluiter. Plots was het superstil aan tafel en was iedereen van het gezelschap (inclusief mezelf) aan het genieten van een bolletje ijs met gezouten caramelsaus erop… Alleen al voor dit dessert (ook in dessert met moelleux en chocoladecrumble) zou ik zeker terug willen naar Gusta. Hopelijk verandert dit dessertje niet teveel mee met de kaart, het mag gerust een blijvertje zijn. De rest van de kaart verandert Gusta met regelmaat, aangepast aan het seizoen en volgens de goesting van de chef. 

Bistro Gusta bestaat op 26/03 2 jaar, en dat vieren ze met een leuke facebookactie. Like en deel hun bericht op de facebookpagina en maak kans op een lekkere geschenkbon. Actie tot 31/3

Bistro Gusta

Nijverheidslaan 124, Waasmunster

052 57 72 97 

Info@bistrogusta.bewww.bistrogusta.be

The following two tabs change content below.

marijkedv

30something girl die enkele jaren geleden via de liefde in het Waasland terecht kwam. Samen met mijn wederhelft Bart, schattigste dochtertje Noémie en stoere zoon Jack ontdekken we graag leuke adresjes in het Waasland, en delen we onze ervaringen op deze blog.

Latest posts by marijkedv (see all)