0

Katwalk Lokeren

Op een zonovergoten dag ging ik langs bij Katwalk. De Kerkstraat in Lokeren is weer een hip adresje rijker, daar zit zeker iets in het leidingwater 😉 Kathleen (“kat”walk ;)) verwelkomt je met een brede glimlach.

De winkel is onderverdeeld in drie secties, vooraan vind je er geklede damesmerken als MarcCain en Michael Kors. Achteraan schittert Guess op de kapstokken en op de mezzanine vind je K-design en het Belgisch-Italiaans merk Amélie&Amélie. Voor mij persoonlijk lagen de mooiste stuks achteraan en op de mezzanine. Die mezzanine doet me echt denken aan een dressing (was het maar waar dat ik zo’n kamertje thuis had). Het zonlicht scheen er binnen, ik had de ‘dressing’ voor mij alleen en snuisterde er gezellig rond. Mijn drie favoriete stuks:

IMG_0139

IMG_0140

IMG_0141

Het lentezonnetje had zeker zijn invloed op de keuze van mijn favorieten. Bloemetjes en vogeltjes for the win! Maar dat gekleed vestje in blauw/wit pied-de-poule motief is wel met stip mijn favoriet. Je kan het combineren op een donkerblauwe jeans en je outfit zou meteen een extra toets geven.

Binnenkort organiseert de Ladies Circle een modeshow met onder andere ook stuks van Katwalk. Ontdek er meer over op facebook.

 

Katwalk Lokeren
Kerkstraat 49
Lokeren
09 225 23 28
www.katwalklokeren.be

The following two tabs change content below.

marijkedv

30something girl die enkele jaren geleden via de liefde in het Waasland terecht kwam. Samen met mijn wederhelft Bart, schattigste dochtertje Noémie en stoere zoon Jack ontdekken we graag leuke adresjes in het Waasland, en delen we onze ervaringen op deze blog.

Latest posts by marijkedv (see all)