Haardeco Sint-Niklaas

Zaterdagmorgen stap ik binnen bij Haardeco in Sint-Niklaas, en meteen word ik hartelijk ontvangen door Veronique. Eerste kennismaking, en meteen voel ik haar warme uitstraling en weet ik dat ze het hart op de tong heeft. Dat zoek ik in een kapper, iemand die durft je zelf te vertellen welke coupe bij jou zou passen. Mijn gevoel zat meteen juist, want zodra ik in de stoel zat, woelde ze door mijn haar en zag ik haar denken aan leuke coupes. Een tweetal Pins later was het beklonken, we wisten met welke coupe ik vandaag naar huis zou gaan. 

Een nieuwe snit en een nieuw kleur dus! Vooraleer we starten met de kleuring, raadt Veronique me een Joico Hair Repair behandeling aan. Die behandeling gebeurt in 4 stappen, de eerste twee stappen worden voor de kleuring genomen, de laatste 2 volgen na de kleuring. 

Stap 1: een grondige reiniging om alle productresten uit mijn haar te halen en mijn haarschubben te openen. 

Stap 2: een diepgaande voeding van mijn haar om het goed aan te sterken en klaar te maken voor de volgende behandelingen. 

En dan… knippen! 

Mijn nieuwe coupe wordt zorgvuldig uitgewerkt, knip na knip zie ik mijn lokken naar beneden vallen en komt er opnieuw wat model in mijn haar. Ik voel het luchtiger worden! Na de snit droogt en stijlt Veronique mijn nieuwe coupe zodat ze duidelijk ziet hoe die is opgebouwd om de kleuraccenten goed te verdelen. En extra voordeel voor mij: zo zie ik ook hoe mijn haar zal vallen als ik het thuis stijl. I like it! 


Eventjes laten inwerken, en dan le moment supreme… het resultaat van mijn verwenvoormiddag šŸ™‚ 

Tussendoor voel ik al dat mijn haar superzacht is, en het valt ‘gelijk in de boekskes’. Joico, goeie marchandise precies Ć©n vakmanschap: de perfecte combinatie! 

Na 25min is mijn kleuring voldoende ingewerkt en worden de laatste stappen in de behandeling afgewerkt. Stap 1 en 2 worden herhaald en in stap 3 worden mijn haarschubben terug gesloten om in stap 4 nog een extra hydratatie te krijgen. 

Veronique verwerkte drie verschillende kleurtjes in mijn coupe, drie variaties die passen bij mijn basiskleur. Het geheel smelt mooi samen. 


Dit is echt een leuk, hip adresje in Sint-Niklaas. Op zoek naar een kapper? Spring hier dan eens binnen, je zal het je niet beklagen! 

Haardeco
Raapstraat 37
Sint-Niklaas
03 336 90 27

The following two tabs change content below.

marijkedv

30something girl die enkele jaren geleden via de liefde in het Waasland terecht kwam. Samen met mijn wederhelft Bart, schattigste dochtertje NoƩmie en stoere zoon Jack ontdekken we graag leuke adresjes in het Waasland, en delen we onze ervaringen op deze blog.

Latest posts by marijkedv (see all)