6

GIVEAWAY: The Shop Sint-Niklaas

Don’t Worry Be Yoncé – NamaStay in Bed – Dirty Hippie – More issues than Vogue… Fantastisch leuke quotes die je bij The Shop op shirts & sweaters vind! Welke is jouw favoriet?

My favorite!
Who’s the boss?
Perfect for the weekend

Naast deze leuke sweaters en shirts vind je bij The Shop in de Stationsstraat, Sint-Niklaas ook heel wat hippe accessoires die je look helemaal af maken. Denk aan een toffe gsm cover, finishing touch oorbellen of een sjaaltje voor wanneer die zwoele zomeravonden wat afkoelen.

wink wink

 

drop it like it’s hot

 

to you, to me, tutu everyone

Al iets gezien dat je leuk vindt? Dan heb ik fantastisch nieuws voor je! Ik mag namelijk een cadeaubon van maar liefst €40 weggeven. Denk al maar aan welk item je jezelf of je BFF graag cadeau wil doen.

Laat een reactie achter met daarin je favoriete accessoire van The Shop en maak kans op de waardebon. Wil je een dubbele winstkans? Bekijk dan snel de facebookpagina van Hipste adresjes van’t Waasland.

The Shop

Stationsstraat 65, 9100 Sint-Niklaas
Of ook te vinden in Gent en Antwerpen

Websitefacebook

The following two tabs change content below.

marijkedv

30something girl die enkele jaren geleden via de liefde in het Waasland terecht kwam. Samen met mijn wederhelft Bart, schattigste dochtertje Noémie en stoere zoon Jack ontdekken we graag leuke adresjes in het Waasland, en delen we onze ervaringen op deze blog.

Latest posts by marijkedv (see all)

6 thoughts on “GIVEAWAY: The Shop Sint-Niklaas”

  1. Ik vind The Shop echt een zalige winkel! Ik ga graag shoppen in Sint-Niklaas én Gent, en ik ben dan ook superblij dat er intussen in de Gentse Brabantdam ook een winkel is! 😉
    Ik draag heel graag sweaters en de quotes op de sweaters van The Shop zijn echt superleuk! ‘Don’t Worry Be Yoncé’ & ‘Hug Dealer’ staan hoog op m’n verlanglijstje!

  2. Top! Ik ben helemaal gek op het groot aanbod aan leuke handtassen in de mooie zomerse kleuren!

Comments are closed.