Made in Sinaai – EVA Schalckens

Dacht je dat het ontwerptalent van België enkel in Antwerpen woonde? Dan heb je het mis, want in Sinaai ontwerpt Eva haar eigen collectie voor wie stijlvol gekleed door het leven wil gaan. Ik ging eens kijken op een opendeurdag, en vond er een collectie die gekenmerkt wordt door geometrische figuren & een unieke combinatie van stoffen. De collectie bevat leuke modellen voor jurken, broeken, rokken, jassen en accessoires zoals een clutch die je outfit helemaal af maakt.

Elk stuk wordt op jouw maat gemaakt, wat ook het voordeel geeft dat je zelf de kleuren- en stoffencombinaties kan kiezen. Zo wordt elk stuk uniek, en is het op je lijf geschreven!

Eva kiest resoluut voor draagbare stuks, en verrast door bijvoorbeeld een kleedje of topje te ontwerpen dat je binnenstebuiten kan dragen. Zo creeer je met 1 stuk meteen twee outfits. Handig wanneer je op reis gaat, of voor clumpsy ladies wanneer je per ongeluk morst 😉

Mijn persoonlijke favoriete stuks

Mouwloos topje met geometrische lijnen
Mouwloos topje met geometrische lijnen erin verwerkt
Omkeerbare jurk
De jurk die je langs twee kanten kan dragen en zo met de kleurcombi atie kan spelen
Jurk EVA Schalckens
Stijlvolle jurk waarvan je de stoffen- en kleurencombi zelf kan kiezen. Ik vind deze combi van structuur en effen blauw heel geslaagd!
Clutch EVA Schalckens
Een clutch die je outfit helemaal af maakt, mission accomplished

 

Eva verdient het HIB (Handmade In Belgium) label voor de volle 100%! Wanneer je met haar praat, voel je haar passie voor mode. Ze maakt haar creaties tot draagbare stuks en haar persoonlijk kenmerk (de geometrische lijnen) komt in elk stuk naar voor, de ene keer iets subtieler, de andere keer meer uitgesproken.

Zin om haar collectie te ontdekken? Dat kan op maandag tussen 10u en 17u en op donderdag tussen 13u en 20u. Je kan haar ook steeds mailen om een afspraak te maken zodat ze exclusief voor jou tijd kan vrijmaken.

EVA Schalckens

Sinaaidorp 55, 9112 Sinaai

Info@evaschalckens.be – www.evaschalckens.be

The following two tabs change content below.

marijkedv

30something girl die enkele jaren geleden via de liefde in het Waasland terecht kwam. Samen met mijn wederhelft Bart, schattigste dochtertje Noémie en stoere zoon Jack ontdekken we graag leuke adresjes in het Waasland, en delen we onze ervaringen op deze blog.

Latest posts by marijkedv (see all)