3

Klaar voor een bont feestje?

Tweemaal op het jaar verzamelt De Bonte Fabriek heel wat leuke (web)winkeltjes in ‘tBauhuis van Sint-Niklaas. Bij elke editie ontdek ik nieuwe, leuke pareltjes uit het Waasland en daarbuiten. De ene keer zelfgemaakte juwelen of toffe decoratie, de andere keer een cool kleedje voor mezelf of mijn kleine prinses. Elke keer kom ik wel met iets anders naar huis 🙂 

Tijdens of na het shoppen kon je reeds je honger/goesting stillen met het aanbod van enkele foodtrucks, in deze nieuwe editie zal je ook je dag kunnen starten met een gezond en lekker ontbijt. Op zondag heb ik mijn plekje voor het ontbijt al gereserveerd, pure luxe om op het gemak te ontwaken met een pistoletje in de mand en een thee’tje in de hand! 

Dacht je dat het goeie nieuws allemaal al verteld was? Think again! Ik mag namelijk iemand blij maken met een bonnenboekje van €250 (10 bonnen van €25 bij verschillende standen). Stel je voor: €10 cadeautjes voor je vriend(in), je prins(es) of helemaal voor jezelf… dat zou toch fantastisch zijn! 

Het bonnenboekje dat ik mag weggeven, heeft een bon bij Blue Ginger, Your Next Jewel, Tutuki, Isomooi, Katchoo, ModeWalhalla, Jérôme, LeBeauSet, Les Vitrines en Setareh Jewellery. Het enige wat je moet doen om kans te maken, is Pand42 volgen op instagram of facebook en me vertellen voor wie jij een cadeautje zou kopen. Laat je een reactie na hieronder? PS: deze actie zal ook op de facebookpagina van Hipste adresjes van’t Waasland lopen. Je kans je winstkansen verdubbelen door ook daar deel te nemen 😉 

Succes!! En hopelijk tot op De Bonte Fabriek (29-30 april in ‘tBauhuis, Sint-Niklaas)

The following two tabs change content below.

marijkedv

30something girl die enkele jaren geleden via de liefde in het Waasland terecht kwam. Samen met mijn wederhelft Bart, schattigste dochtertje Noémie en stoere zoon Jack ontdekken we graag leuke adresjes in het Waasland, en delen we onze ervaringen op deze blog.

Latest posts by marijkedv (see all)

3 thoughts on “Klaar voor een bont feestje?”

  1. Ik zou gewoon voor mezelf shoppen 😉 Alhoewel dat het plan is komt daar meestal niks van in huis 🙂 Ik sta steeds weer thuis met spulletjes voor de kinderen.

  2. Bij Florence and the boys koop ik een leuke knuffelkat voor een vriendin van mij, zij is dol op strakke zwart/wit objecten, houdt van katten en verwacht volgende maand een baby. Dus het perfecte cadeau.

  3. Ik zou sowieso iets kopen voor onze kleine prinses Margaux!
    Met alle prachtig prints die je op de Bonte Fabriek kan vinden, kan ik haar zeker nog maar eens in het nieuw steken.
    En uiteraard nog wat juweeltjes voor mezelf 🙂
    Duimen, duimen, duimen!

Comments are closed.