0

Stralend mooi

Ik kan zo genieten van een puur me-time moment. De invulling van het moment kan heel uiteenlopend zijn, het resultaat is een herbronnen ik met vernieuwde energie die er opnieuw in kan vliegen. De ene keer kies ik voor een sportief me-time moment met een Start 2 Run of Start 2 Yoga les, de andere keer is wellness mijn bron van energie. Op een dinsdagavond (niet zomaar een dinsdagavond, maar de eerste dag dat onze kleine meid naar de grote school ging) koos ik voor een ontspannen me-time moment bij Mooi in Sinaai. Feit dat ik daar op een dinsdagavond om 20u een afspraak kon maken, was al een groot pluspunt. ‘s Avonds kan ik me helemaal ontspannen en zo goed gereinigd en verzorgd in bed duiken.

Sofie startte met een intakegesprek om te weten welk reinigings- en verzorgingsritueel ik heb. Ik ben me ervan bewust dat ik dat eenvoudig reinigingsritueel niet altijd goed opvolg. Wanneer ik mijn ogen bijna niet meer kan open houden, duik ik recht het bed in zonder mijn huid te reinigen. Wanneer ik uit de douche kom, geef ik mijn huid geen extra hydratatie, terwijl het er wel naar schreeuwt. Dit zijn gewoontes die ik me moet aanleren, dat kan wel even duren. Ik ben wel overtuigd dat het zijn effect heeft, die schoonheidsspecialistes hebben niet zomaar zo’n goed verzorgde huid.

Na het intakegesprek leidde Sofie me naar een aparte kamer waar ze de verzorging zal uitvoeren. De ruimte heeft een huiselijke en gezellige touch, met houtelementen en rustige achtergrondmuziek. Ik werd helemaal tot rust gebracht met het huisparfum van Comfort Zone. De verzorging zelf was wat ik ervan verwachtte: een grondige reiniging, peeling, epilatie van de wenkbrauwen, masker, gelaatsmassage en verzorgende nachtcreme. Waar ik extra van genoot, was de extra me-time tijdens het masker. Ik moest niet stil blijven liggen en wachten, maar kreeg een camillethee en magazine aangeboden terwijl het masker introk. Nog meer me-time in mijn me-time moment 😉

Helemaal ontspannen en wel verzorgd ging ik terug naar huis. Als test nam ik een ontdekkingskit van Comfort Zone mee naar huis, een toiletzakje gevuld met 4 kleine (15ml) verpakkingen van de hydraterende creme, night cream, serum, masker en een klein flesje van het huisparfum dat je helemaal tot rust brengt.

Nu nog een gewoonte maken van mijn reinigings- en verzorgingsritueel en wie weet krijg ik ooit ook zo’n schoonheidsspecialiste-velleke 😉
Mooi bij Sofie – facebookwebsite – Molenstraat 47b, Sinaai

The following two tabs change content below.

marijkedv

30something girl die enkele jaren geleden via de liefde in het Waasland terecht kwam. Samen met mijn wederhelft Bart, schattigste dochtertje Noémie en stoere zoon Jack ontdekken we graag leuke adresjes in het Waasland, en delen we onze ervaringen op deze blog.

Latest posts by marijkedv (see all)