0

Happy happy happy bij Fleury De Bock

Op donderdagavond gooide Fleury De Bock haar deuren open voor een fantastisch & inspirerend Happiness is Happening event in de winkel. Een heel creatief concept om door de winkel te snuisteren en tegelijk verrast te worden door partners uit het Waasland en daarbuiten. De Scandinavische Schone Dagny Ros maakte heerlijke hapjes klaar uit haar boek, de wijnhandelaar Les Bardots uit Waasmunster serveerde een fris wit of krachtig rood wijntje, Schoenen De Ruyte en Schoenen Timmermans stelden de nieuwste trends in schoenenland voor, Boetiek Avenue en Boetiek Constanz kleedden 3 modellen die doorheen de winkel flaneerden, Barbier Oscar friste de kapsels van de mannen op, optiek Van Overloop toonde de hipste zonnebrillen en monturen, vishandel Mathieu serveerde verse oesters, De Pommerie bracht heerlijke hapjes rond en cocktaillovers Thirst maakten tasty drinks terwijl H.O.T.T. Voor live muziek zorgde. Een hele reeks partners en activiteiten die je doorheen de winkel kon ontdekken. Fleury De Bock is zo’n uitgebreide zaak dat alles zijn plaats kreeg en je rustig op ontdekkingstocht kon gaan.

The happiness was all around, iedereen aanwezig werd happy van de ontspannen sfeer, de inspiraties en de achtergrondmuziek. Ikzelf inclusief, voor ik het wist had ik al anderhalf uur rondgesnuisterd in de winkel en meerdere foto’s van interieurobjecten die ik aan mijn wishlist toevoegde.

 

marmeren schaaltje dat op mijn kast past 😉

 

een seaweed bath? say what?! curieus!

 

originele kaartjes voor elk moment!

 

happiness in elk hoekje

 

heerlijk & verrassend soepje – inspirerende madam!

 

die schoentjes komen me bekend voor 😉 #littlehipster

 

touch up by Oscar

Fleury De Bock – facebookwebsite – Gentsebaan 40, Sint-Niklaas

The following two tabs change content below.

marijkedv

30something girl die enkele jaren geleden via de liefde in het Waasland terecht kwam. Samen met mijn wederhelft Bart, schattigste dochtertje Noémie en stoere zoon Jack ontdekken we graag leuke adresjes in het Waasland, en delen we onze ervaringen op deze blog.

Latest posts by marijkedv (see all)