0

Parein Privéwellness

Mijn man verraste me voor onze huwelijksverjaardag met een heerlijk ontbijt in Arketto (Yum!) gevolgd door een gezellige namiddag relaxen in de privéwellness van Parein Beveren.
Op basis van de foto’s wist ik dat Parein een pareltje was, maar pas toen ik er echt binnen kwam zag ik dat je zeker van een parel mag spreken ipv een pareltje.
De privéwellness is groot! Je vindt er vanalles, van een waterbed tot een jacuzzi, van een relaxruimte tot een stoombad, van een buitenzwembad rond de wellness tot een sauna met zicht op buiten. En daarbovenop relax ruimtes waar je maar wil (binnen, buiten, met of zonder haard, met zicht naar buiten,…)
Met een Duveltje in de ene hand en een Spaans tapasbordje in de andere was het zalig genieten van us-time.

We boekten voor 2u met aansluitend een lichaamsmassage van 1u. 2u is het absolute minimum om te kunnen genieten van alles wat de wellness aanbiedt. We hadden het getroffen dat we de afspraak geboekt hadden op een zonnige lentedag, dus vertoefden we de helft van de tijd buiten.
De lichaamsmassage was heerlijk ontspannend, maar blies me niet van mijn sokken. Misschien was ik door de wellness al helemaal ontspannen geraakt…

De wellness is tot in de puntjes verzorgd en verdient de waardering die het krijgt als de beste design privé sauna van Vlaanderen. Chapeau!

Parein Privé sauna
Pareinpark 18
Beveren-Waas
Website
Facebook

The following two tabs change content below.

marijkedv

30something girl die enkele jaren geleden via de liefde in het Waasland terecht kwam. Samen met mijn wederhelft Bart, schattigste dochtertje Noémie en stoere zoon Jack ontdekken we graag leuke adresjes in het Waasland, en delen we onze ervaringen op deze blog.

Latest posts by marijkedv (see all)