0

Trendy breakfast bij Arketto

Plan je een shopping dagje in Sint-Niklaas? Dan kan je de dag perfect starten bij Arketto in de Stationsstraat. Ik ging er langs op een zonnige zaterdagmorgen en koos voor een tafeltje buiten, achteraan de zaak. Het terras ligt ingesloten, en deels in de zon, deels in de schaduw. Heerlijk vertoeven, afgesloten van enige wind.

Arketto is een ontbijtbar in de ochtend, of een koffie-met-stukje-taartbar in de namiddag. En tussendoor kan je er brunchen 😉 Het concept is ietwat anders in de zin dat iedere tafel een iPad krijgt waarop je de hele menukaart krijgt. Bestellen doe je via die iPad, of als je een vraag hebt of wil afrekenen, dan klik je ook op de iPad en komt iemand langs aan jouw tafel. Minder personeel nodig, én je kan veel gemakkelijker iets bijbestellen zonder zenuwachtig te zitten rondkijken tot iemand van de zaak je heeft opgemerkt.

Een tip: geef je iPad niet door aan de tafel naast je als die de menukaart vraagt 😉 Je zou wel eens een fikse rekening kunnen krijgen, want de iPad is strikt persoonlijk tot je afrekent!

Er waren heel wat verschillende ontbijtkeuzes. Wij kozen voor het gezonde ontbijt, met daarbovenop een spiegeleitje. Lekkere granola met wat yoghurt, fruit, fruitsap, gesneden brood met beleg,… niks ontbrak aan dit ontbijt. En het werd heel tof gepresenteerd op een mini houtpaletje.

In de zaak kan je ook heel wat lekkers kopen, van confituur tot ijs, van fruitsap tot cava. Van chocolade tot rijstpapjes. De toog nodigt uit om eens langs te gaan en het uit te proberen.

Lekker ontbijt, schappelijk in prijs, vriendelijke bediening, en middenin de winkelstraat. Voor mij al 4 redenen die me zeker terugbrengen naar Arketto.

Arketto
Stationsstraat 42, Sint-Niklaas

Facebook

The following two tabs change content below.

marijkedv

30something girl die enkele jaren geleden via de liefde in het Waasland terecht kwam. Samen met mijn wederhelft Bart, schattigste dochtertje Noémie en stoere zoon Jack ontdekken we graag leuke adresjes in het Waasland, en delen we onze ervaringen op deze blog.

Latest posts by marijkedv (see all)

Tags: