0

Petites étoiles in Nieuwkerken-Waas

Twinkle Twinkle Little Star is het favoriete liedje van dochtertje Noémie, en ik heb een vermoeden dat de kinderwinkel Petites étoiles wel eens haar favoriete hippe adresje van Nieuwkerken-Waas kan worden. Sinds 2 jaar vind je deze mooie kinderwinkel in de Nieuwkerkenstraat. Niet alleen de naam van de winkel is mooi uiteraard, de collectie die Ellen uitkiest, is top! En wat me nog het meest charmeert, is de manier waarop Ellen de zaak runt. Tijdens mijn bezoekje waren er nog 2 andere families in de winkel, en het viel me op dat iedereen Ellen bij haar voornaam aansprak & dat Ellen zelf ook haar klanten goed kende. Dat geeft meteen een relax & vertrouwd gevoel, ook als het je eerste bezoek is.

De collectie

In de collectie vond ik bekende en minder bekende merken, kleine en iets stevigere prijzen. Een goeie mix om te combineren. Heel wat merken waren nieuw voor me, zoals het girly girly merk Juliette of het schattige Kate Mack. Daarin zie ik Noémie wel naar haar eerste schooldag trekken op 1 september. De collectie van Liu Jo bestempel ik dan meer als feestkledij dan als school- en speelkledij, dat is misschien iets voor haar 3de verjaardagsfeest 🙂

Mijn favorieten:

Zwierig groen rokje
Oh! Rokjes! Poesjes! Roze strikjes!
Going for gold!
zachtroze & grijs in combo, love it
de finishing touch!

Enne… de maat gaat tot 16jr, die maat past mij ook als het een mooie trui is bijvoorbeeld 😉 Niks mis mee, if it fits, it fits!

Komende zondag 27 augustus gaan de deuren open van 13u tot 17u. Geniet van de Back to School actie en krijg 10% korting op de nieuwe collectie (nog tot 6 september).

9113, de verloren postcode

Ellen vertelde me ook over het initiatief van haar en andere handelaars in de buurt om Nieuwkerken-Waas te promoten bij de inwoners en randgemeenten. Dat doen ze onder de naam 9113, de postcode die ooit gereserveerd was voor Nieuwkerken-Waas maar in de vergeethoek is terecht gekomen. Nieuwkerken-Waas kreeg namelijk dezelfde postcode als Sint-Niklaas toebedeeld.

Volg hen op facebook voor het laatste nieuws uit Nieuwkerken-Waas, en wie weet krijgt 9113 toch nog een leven!

 

Petites Etoiles
Nieuwkerkenstraat 131
Nieuwkerken-Waas
www.petitesetoiles.be
facebook.com/petitesetoiles1

The following two tabs change content below.

marijkedv

30something girl die enkele jaren geleden via de liefde in het Waasland terecht kwam. Samen met mijn wederhelft Bart, schattigste dochtertje Noémie en stoere zoon Jack ontdekken we graag leuke adresjes in het Waasland, en delen we onze ervaringen op deze blog.

Latest posts by marijkedv (see all)