0

Belle histoire is genomineerd!

Wellness Belle Histoire in Sinaai ligt letterlijk achter de hoek voor mij, dus ben ik daar al voor heel veel schoonheidsbehandelingen binnen gesprongen. Van een gelaatsverzorging tot massage, van eenmalige ontharing tot definitieve ontharing, van 15min zonnebank tot uren genieten in de wellness. Van gelish nagels tot dagmake-up. Zoveel mogelijkheden, zoveel verwennerij.

Toen Stephanie van Wellness Belle Histoire me vertelde dat ze door Beautybizz genomineerd was tot schoonheidsspecialiste van 2018, was ik  niet verrast. Dit verdient ze dubbel en dik, het zou haar kers op de taart zijn. Stephanie legt liefde in haar werk, dat voel je. Ze blijft niet stilstaan, maar zoekt naar nieuwe technieken, leert nieuwe behandelingen en blijft zichzelf uitdagen. En dat allemaal met een grote glimlach!

Deze verkiezing wordt helemaal door Beautybizz uitgewerkt. Ik mag spijtig genoeg mijn stem niet uitbrengen, maar wil met deze blogpost wel mijn bewondering voor Stephanie uiten. Ik duim dat ze verkozen wordt tot schoonheidsspecialiste van 2018, ze verdient dit! Zet Oost-Vlaanderen op de beauty-kaart, Stephanie! Succes op 16 november 😀👏

website : Schoonheidsspecialiste van het jaar

blogartikels over Wellness Belle Histoire

The following two tabs change content below.

marijkedv

30something girl die enkele jaren geleden via de liefde in het Waasland terecht kwam. Samen met mijn wederhelft Bart, schattigste dochtertje Noémie en stoere zoon Jack ontdekken we graag leuke adresjes in het Waasland, en delen we onze ervaringen op deze blog.

Latest posts by marijkedv (see all)