Boy, oh boy

Het was de laatste weken wat stiller op de blog… maar dat had een goeie reden 😉

Ik woon nog steeds in het Waasland, laat me nog steeds verrassen door al dat leuks in de buurt en vertel jullie daar met heel veel plezier over. Toch enige waarschuwing voor de komende maanden… het kàn zijn dat je een bepaalde rode draad in mijn volgende posts vindt… een soort navelstreng, eentje die leidt naar een kleine baby boy die binnenkort ons gezinnetje aanvult!! The word is out 😀

Gelukkig kent het Waasland al heel wat leuke winkeltjes waarin ik me te pletter kan shoppen voor jongenskleertjes, speelgoed, beddengoed, accessoires,… Wie een tip voor me heeft, mag die altijd doorsturen!

Wat voorlopig al op mijn lijstje staat:

Geboortelijstje leggen bij

De Springboon

De Drie Duimpjes

Prachtige babyfoto’s van onze kersverse babyboy met zijn grote zus bij

Kids in the picture

Beelderig

Shopping shopping shopping voor babyboy kleertjes bij

Comptoir des Enfants

Petites Etoiles

S’amuse

Of hem overladen met leuk speelgoed van bij

Pand 42

Beans & Dreams

Sublim Shop

En de eerste schoentjes bij

Theodoor

De Ruyte Kids

En andere inspiratie vind ik zeker ook bij De Bonte Fabriek!

Welke adresjes zou je me de komende maanden nog aanraden?

The following two tabs change content below.

marijkedv

30something girl die enkele jaren geleden via de liefde in het Waasland terecht kwam. Samen met mijn wederhelft Bart, schattigste dochtertje Noémie en stoere zoon Jack ontdekken we graag leuke adresjes in het Waasland, en delen we onze ervaringen op deze blog.

Latest posts by marijkedv (see all)

1 Comment

  1. Stefanie says:

    Boguz mag je ook niet vergeten.
    Steeds super leuk om bij Karen langs te gaan

Comments are closed.