0

Ben ik flink, mama?

Nog nooit heb ik die vraag zo veel gehoord als de laatste weken… Noémie is helemaal in de ban van Sinterklaas en Zwarte Piet dat ze steeds (en vooral als ze net iets heeft uitgespookt) vraagt of ze flink is. Want flinke meisjes krijgen cadeautjes natuurlijk 😉

Met wat knip en plakwerk hebben we samen een eerste brief voor Sinterklaas opgemaakt, die kan ze in haar schoentje steken zodat de Sint weet wat ze graag zou hebben. Ikzelf stak haar brief dit jaar ook in een digitaal jasje, en ontdekte de website Lijstjestijd (met roots uit het Waasland – Tine van Vanillemeisjes is het brein achter deze superhandige site). Ik moet toegeven dat er ook al een ‘paar’ items voor haar broertje toegevoegd zijn aan het lijstje, kwestie van alles gecoverd te hebben natuurlijk.

Benieuwd naar wat ik gekozen heb? Ontdek mijn “Ben ik flink, mama” lijstje!

 

Psst: je kan nu ook kans maken op een cadeautje uit dé lijstjestijd-zak van Sinterklaas twv €250 ! Doe mee voor 1 december 2017!

The following two tabs change content below.

marijkedv

30something girl die enkele jaren geleden via de liefde in het Waasland terecht kwam. Samen met mijn wederhelft Bart, schattigste dochtertje Noémie en stoere zoon Jack ontdekken we graag leuke adresjes in het Waasland, en delen we onze ervaringen op deze blog.

Latest posts by marijkedv (see all)