Sis & Stories

De oude Me & My Girl kreeg een nieuwe invulling, nieuwe uitbaters en uiteraard ook een nieuwe naam. Sis & Stories is het nieuwste hip adresje in Belsele. Nieuwsgierig sprong ik binnen en liet ik me verrassen door allerlei leuke cadeautips, toffe kledij, mooie schoenen,… De 2 zusjes zoeken voor jou de mooiste collecties uit, gaan hiervoor maandelijks op pad bij merken zoals Charlise, Soaked in luxury, Fabienne Chapot,… Hierdoor kunnen ze maandelijks nieuwe stuks toevoegen aan hun collectie, en meteen inspelen op de vragen/wensen van klanten & laatste trends.

Naast kledij vind je er (zeker nu de feestdagen eraan komen) ook heel wat leuke cadeautips, zoals een uitgebreid gamma handverzorging uit Amsterdam “The Gift Label” met quotes die een lach op je gezicht toveren!

Of de unieke Helen B tassen met prachtige tekeningen, inspirerende quotes,…

Of ook mooie gouden/zilveren armbanden met een lifestyle quote, prachtige oorbellen, coffee mugs to go,…

Ikzelf liet me verleiden door een ultrazachte sjaal in lichtgrijze/roze tinten, en een leuk kaartje (mét confetti binnen) voor onze papa. Dit wordt zeker een musthave shop stop als ik op zoek ben naar een passend cadeautje, of een nieuwe outfit (na de zwangerschap dan wel).

Ik vond er ook een leuk item voor onder je dikke wintertruien, namelijk een kraagje dat je outfit een extra boost geeft, zonder dat je een volledig hemd onder je trui moet verkreukelen.

Sis & Stories
Belseledorp 31
Belsele

facebook 

The following two tabs change content below.

marijkedv

30something girl die enkele jaren geleden via de liefde in het Waasland terecht kwam. Samen met mijn wederhelft Bart, schattigste dochtertje Noémie en stoere zoon Jack ontdekken we graag leuke adresjes in het Waasland, en delen we onze ervaringen op deze blog.

Latest posts by marijkedv (see all)