Grace Kelly

Vlak voor de feestdagen was ik echt weer toe aan een nieuwe snit. Deze keer ging ik langs bij Grace Kelly, Sint-Niklaas. Een straffe madam, die Kelly. In haar eentje runt ze deze zaak waarin ze je haar en make up een hele make over kan geven. Ik had geen voor-foto genomen, maar de na-foto sprak boekdelen. Van een vermoeid uitziend gezicht naar een stralende lach, van dof haar in een staartje naar een frisse look met highlights en golvende beachwaves. Een aangename verrassing voor manlief die thuis op me wachtte šŸ™‚

Ik was wat te vroeg op afspraak en kon zo de vorige afspraak vanop afstand volgen. 2 kleine jongetjes kregen een nieuwe coupe terwijl ze ronduit vertelden over Sinterklaas en Zwarte Piet die bij hen op school waren langs geweest. Tussendoor stemde Kelly met de mama van de jongens af welke coupe het gemakkelijkste was in onderhoud en toch stoer genoeg was voor de kleine rakkers. Na een half uurtje voor de twee wisten ze snel genoeg de weg naar de beloningsdoos te vinden, en gingen ze met een snoepje in de hand tevreden terug naar huis.

Terwijl ik van een thee genoot, zocht ik inspiratie in enkele kappersboeken. ƉƩn bepaald kapsel trok mijn aandacht en werd de basis van de snit. De rest stemde Kelly af op mijn haar.

Een highlight kleuring gaf mijn haar weer wat leven, zonder de chemicaliĆ«n echt in mijn hoofdhuid te laten dringen. Terwijl de kleuring zijn werk deed, testte Kelly de nieuw geleverde lading make up van Claudia Schiffer. Een passende foundation, een corrector, de juiste blush, wat highlights op mijn jukbeenderen, mooie oogschaduw, verzorgende lipgloss,… Stap voor stap zag ik mijn voorkomen veranderen naar een meer verzorgde blik. Heel naturel, maar toch voelde ik me een shining star toen ik buiten ging. Die foundation heb ik intussen in the pocket, de verzorgende lipbalsem zal binnenkort ook wel volgen, met misschien ook nog een paar andere leuke kleurtjes oogschaduw voor deze zomer šŸ™‚

Dank je, Kelly, voor de nieuwe look, de leuke babbel (met handige haar- en make up tips) en tot binnenkort!

 

facebookĀ 

Prins Albertstraat 11 (6,45 km)
9100 Sint-Niklaas

The following two tabs change content below.

marijkedv

30something girl die enkele jaren geleden via de liefde in het Waasland terecht kwam. Samen met mijn wederhelft Bart, schattigste dochtertje NoƩmie en stoere zoon Jack ontdekken we graag leuke adresjes in het Waasland, en delen we onze ervaringen op deze blog.

Latest posts by marijkedv (see all)